Merhaba arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim. Liseden beri pcos rahatsızlığım var 1.5 senedir korunnmuyoruz hsg çekildim tertemiz çıktı dr hanım sebepsiz infertlite dedi. 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı. Şimdi klomen tedavisi görüyorum ne yapacağımı bilemiyorum Allahım burda isteyen herkese ikiz üçüz versin inşAllah
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim. Liseden beri pcos rahatsızlığım var 1.5 senedir korunnmuyoruz hsg çekildim tertemiz çıktı dr hanım sebepsiz infertlite dedi. 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı. Şimdi klomen tedavisi görüyorum ne yapacağımı bilemiyorum Allahım burda isteyen herkese ikiz üçüz versin inşAllah
Pcos varsa sebepsiz durum değildir sizin bence. Tsh değeri 2.5 altı olmalı bakıldı mı? İnsülin direnci var mı? Varsa yumurta kalitesiz ve boş yumurta felan yapabiliyor. Beslenme şekli ve vitamin destek takviyeler neler kullandınız? Hepsi çok önemli. Eşiniz için ürolog da normal diyor mu değerlere? Bazen d vit takviyesi bile çok önemli olabiliyor. Üzülmeyin 1.5 yıl çok zaman değil. 1 yıl tıbbi bekleme süresi zaten. Sizi anlıyorum elbet zor hakkınızda hayırlısı demeli hep.
Rahim filmi çekildi mi? Genelde sebepsiz infertilitenin %45-50si Endometrious hastalığından kaynaklıymış. Başlangıç evreleri olabilir, son evresi çikolata kisti zaten ultrasonda görülüyor. Histeroskopi vs yapıldı mı bir de? Tüpleriniz ve rahim durumunuz nasıl acaba? İnşallah kısa zamanda hamile olursunuz