Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin başladığı günü 1. gün olarak sayıyoruz. 15. Gün de yumurta çatladı benimBu adetle birlikte 14. Gün mü yoksa adet bittikten sonraki 14 günmü
Bizde her sey normal gözükmesine rağmen hiç gebelik oluşmamıştı yaklaşık 2 yıl. Doktorum 2 3 ay klomenle deneyelim yoksa artık tüp bebek diyodu. Klomeni kullandığımın 4. Ayında gebe kaldım. Ama dediğim gibi sorun yoktu yani yumurtlmama ve çatlama zaten oluyodu. Destek amaçlı kullandım. İnş en kısa zamanda rabbim size de nasip eder.Kızlar merhaba klomenden sonra gebe kalan varmııı lütfennn umutt olunn bizedeeee bir tüpü kapalı olup klomenle gebe kalan varmı aranızdaaaa
İnşallah canm ya ama çatlatma iğnesi de kullandınızmı bana sadece klomen verdi drBizde her sey normal gözükmesine rağmen hiç gebelik oluşmamıştı yaklaşık 2 yıl. Doktorum 2 3 ay klomenle deneyelim yoksa artık tüp bebek diyodu. Klomeni kullandığımın 4. Ayında gebe kaldım. Ama dediğim gibi sorun yoktu yani yumurtlmama ve çatlama zaten oluyodu. Destek amaçlı kullandım. İnş en kısa zamanda rabbim size de nasip eder.
Benim takibimi yapan doktor yumurtan kendiliğinden çatlar bu boyutta dedi. Çatlatma iğnesi vermedi. Çok istiyosan yazayım yine de ama bu boyutlara ulaşsn yumurta %95 çatlar demişti. Hiç kullanmadım o yüzden.İnşallah canm ya ama çatlatma iğnesi de kullandınızmı bana sadece klomen verdi dr
Anladımm teşekkür ederim canm inşallah bu ay bebiş vardır peki klomen den kaç gün sonra çatlıyor yumurta bir bilgin varmı beni takip etmedi doktorum gerekmi görmedi acaba anlamadımda. Yada kaç gün sonra adet olunuyor. 8 gün var reglime varsa ne zmn belli olur acabaBenim takibimi yapan doktor yumurtan kendiliğinden çatlar bu boyutta dedi. Çatlatma iğnesi vermedi. Çok istiyosan yazayım yine de ama bu boyutlara ulaşsn yumurta %95 çatlar demişti. Hiç kullanmadım o yüzden.
Adetin 2. Günü ilaca başlamıştım benim yumurta 15. Gün çatladı. Normalde doktorun takip etmesi gerekirdi. 13 ya da 14. Gün çağırıyor. Ben gittiğimde 14. Gündü. Yarın kesin çatlar dedi boyutuna bakıpAnladımm teşekkür ederim canm inşallah bu ay bebiş vardır peki klomen den kaç gün sonra çatlıyor yumurta bir bilgin varmı beni takip etmedi doktorum gerekmi görmedi acaba anlamadımda. Yada kaç gün sonra adet olunuyor. 8 gün var reglime varsa ne zmn belli olur acaba
Canım Adetin geçmesini bekle en doğrusu bu bence. Çok erken de çıkanlar oluyor ama gereksiz stres yasıyor insan. Yok beta artacak mı yok kese ne zaman görüncek yok bebek nezaman görüncek vs stres oluyor. Benim adet düzenliydi. 1 gün geçince test yaptım çıktı. Adet günüm 10 gün geçince de kan testi verdim öyle kesinleşti.Anladımm teşekkür ederim canm inşallah bu ay bebiş vardır peki klomen den kaç gün sonra çatlıyor yumurta bir bilgin varmı beni takip etmedi doktorum gerekmi görmedi acaba anlamadımda. Yada kaç gün sonra adet olunuyor. 8 gün var reglime varsa ne zmn belli olur acaba
Bu adetle birlikte 14. Gün mü yoksa adet bittikten sonraki 14 günmüAdetin 2. Günü ilaca başlamıştım benim yumurta 15. Gün çatladı. Normalde doktorun takip etmesi gerekirdi. 13 ya da 14. Gün çağırıyor. Ben gittiğimde 14. Gündü. Yarın kesin çatlar dedi boyutuna bakıp
Ayn canm doğru söylüyorsun yine üzülen biz oluyoruz erken yapmanın kimseye bir faydası yokkiCanım Adetin geçmesini bekle en doğrusu bu bence. Çok erken de çıkanlar oluyor ama gereksiz stres yasıyor insan. Yok beta artacak mı yok kese ne zaman görüncek yok bebek nezaman görüncek vs stres oluyor. Benim adet düzenliydi. 1 gün geçince test yaptım çıktı. Adet günüm 10 gün geçince de kan testi verdim öyle kesinleşti.
Canm klomen kist yapar diye ben femara kullanmıştım. O da klomen gibi zaten. Allaha hamdolsun bana yaradı. Stres yapmayınca kolaylaştı da. Allah isteyen herkese nasip etsinarkadaşlar hiç klomen kullanan yokmu aranızdaaa nolurr yazın birbirimize umut olalım lütfennn kızla
Hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim kaç yaşında ve kaçıncı denemede hamili kaldinCanm klomen kist yapar diye ben femara kullanmıştım. O da klomen gibi zaten. Allaha hamdolsun bana yaradı. Stres yapmayınca kolaylaştı da. Allah isteyen herkese nasip etsin
Sadece femara mı kullandınız çatlatma oldunuz muCanm klomen kist yapar diye ben femara kullanmıştım. O da klomen gibi zaten. Allaha hamdolsun bana yaradı. Stres yapmayınca kolaylaştı da. Allah isteyen herkese nasip etsin
Sizde adete 2 3 gün kala kahvrengi lekelenme tarzı bişy oldumu gada olup geb olan arkadaşlar var mı acaba bende şuan öyle oluyor ama devamı yok kan vericem inşallah yarın bana da yaramış olsun bu ilaç inşallah tek tüple tabi ne kadar şansım var oda meçhul amaCanm klomen kist yapar diye ben femara kullanmıştım. O da klomen gibi zaten. Allaha hamdolsun bana yaradı. Stres yapmayınca kolaylaştı da. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayır bende öyle bir belirti yoktu. Rabbim hayırlı zamanda size de nasip etsin.Sizde adete 2 3 gün kala kahvrengi lekelenme tarzı bişy oldumu gada olup geb olan arkadaşlar var mı acaba bende şuan öyle oluyor ama devamı yok kan vericem inşallah yarın bana da yaramış olsun bu ilaç inşallah tek tüple tabi ne kadar şansım var oda meçhul ama
2. Denememde hamile kaldım. Yaşım 26 Femara bende işe yaradı gerçekten. Hamdolsun kucağıma yeni aldım 42 gün oldu doğum yapalı. İsteyenlere de Rabbim nasip etsin.Hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim kaç yaşında ve kaçıncı denemede hamili kaldin
Klomenle ardından iğneyle hamile kaldım etkili bir ilaç umarım gönlüne göre olsun herşeyarkadaşlar hiç klomen kullanan yokmu aranızdaaa nolurr yazın birbirimize umut olalım lütfennn kızla
Merhaba bnde 1 kez klomen kullandım 3 ay sonra hamile kaldm umudunuzu kırmayın en kısa zamanda gebe kalırsınız inşallahKızlar merhaba klomenden sonra gebe kalan varmııı lütfennn umutt olunn bizedeeee bir tüpü kapalı olup klomenle gebe kalan varmı aranızdaaaa