Klomen hakkında bilgi

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
304
88
13
25
Kızlar ben 45 gün boyunca regl olmadım Progestan iğne ile regl oldum ama hiç bu zamana kadar gecikme yaşamamıştım ilk defa olmuştu kontrole gittim kanlarımın hepsine baktı doktor gayet iyi dedi hatta Nisan ayında verdiğim kanlara göre çok çok iyiydi amh ım yükselmiş tsh ım düşmüş gayet iyi durumda ben gebelik için biraz hızlandırmak istediğim için süreci doktor bana bugün klomen verdi reglimin 5. Günündeyim bugün başla sabah akşam şeklimde kullanacaksın dedi çarşambaya kadar çarşamba gel bakacaz dedi bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek ne olacak çok bi fikrim yok kullanan var mı nasıl oluyor

Kızlar ben 45 gün boyunca regl olmadım Progestan iğne ile regl oldum ama hiç bu zamana kadar gecikme yaşamamıştım ilk defa olmuştu kontrole gittim kanlarımın hepsine baktı doktor gayet iyi dedi hatta Nisan ayında verdiğim kanlara göre çok çok iyiydi amh ım yükselmiş tsh ım düşmüş gayet iyi durumda ben gebelik için biraz hızlandırmak istediğim için süreci doktor bana bugün klomen verdi reglimin 5. Günündeyim bugün başla sabah akşam şeklimde kullanacaksın dedi çarşambaya kadar çarşamba gel bakacaz dedi bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek ne olacak çok bi fikrim yok kullanan var mı nasıl oluyor

Merhaba 🌸
Ben 2 ay Klomen 2 ay Femara kullandım
İlacı her gün aynı saatte iç canım
Doktora gittiğinde yumurta büyümüş mü boyutu kaç olmuş ona bakacak
Boyuta göre çatlatma iğnesi verebilir ya da kendi kendine çatlamasını bekleyeceksiniz
Bir de çatlama gününe göre ilişki günleri önerecek

Merhaba 🌸
Ben 2 ay Klomen 2 ay Femara kullandım
İlacı her gün aynı saatte iç canım
Doktora gittiğinde yumurta büyümüş mü boyutu kaç olmuş ona bakacak
Boyuta göre çatlatma iğnesi verebilir ya da kendi kendine çatlamasını bekleyeceksiniz
Bir de çatlama gününe göre ilişki günleri önerecek
İnşallah olumlu sonuç alırım sizin ne oldu gebelik var mı 😌

İnşallah olumlu sonuç alırım sizin ne oldu gebelik var mı 😌

İnşallah canım ☺️
Benim henüz gebelik yok maalesef
Bu ay hap + iğne kullandığım 4. ay
1 ay Klomen kullanmama rağmen yumurtam büyümedi o yüzden onu saymıyor doktorum
Her şeyin olumlu gittiği 3. ay yani
25 Temmuz beklenen regli tarihim
İnşallah olmam 🤲🏼

İnşallah canım ☺️
Benim henüz gebelik yok maalesef