Klomen ile hamile kalanlar ümit olun bize

Bu ay ilk defa klomen e başladım adetin üçüncü günü gittim sağ sol dörder yumurta olması iyi mi

• Anket

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
bnm bu ay kullandım 1 tane oldu tek brklemedeyım 7. gunum bu gun jasık agrım var ama usutmuşte olabılırım bı 3 gune net sonuc vercm sana canm bnce ıyı 4 adet super

Ben 2 defa asilama oldum öncesinde sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama ne yazikki sonuç alamadım.Nisan aynı da dra gittim adetim in 2 günü klomenle başlattı 5 gün icip 7 .günde kontroller baslicakti ama rahatsizlandim kontrole gidemedim adet gunumde gecikince hamile olduğumu öğrendim çok şükürrrr.insallah sizlerde en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alirsiniz

Ben 2 defa asilama oldum öncesinde sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama ne yazikki sonuç alamadım.Nisan aynı da dra gittim adetim in 2 günü klomenle başlattı 5 gün icip 7 .günde kontroller baslicakti ama rahatsizlandim kontrole gidemedim adet gunumde gecikince hamile olduğumu öğrendim çok şükürrrr.insallah sizlerde en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alirsiniz
İnşallah bize dua edin benim altımcı günüm adetin kesildi böyle bi şey olan varmı klomen yapar mı böyle etki

Ben bu ay ilk defa klomen kullandım arkadaşlar. Yumurta tembelliğim var bir yıldır evliyim ve bebis olmasını istiyoruz. Adetim sürekli düzensiz ne zaman gelip gelmeyeceği belli olmuyor. Tarlusal kullandiktan sonra klomen östrojen inofolic icmeye başladım 1 hafta sonra gittiğimde iki tane oluştuğu söyledi ve östrojen hapimi 2 taneye çıkardı bu yumurtalarin kalitesini daha çok artıracaktır dedi eğer adetin gelmezse hamile olma olasılığın fazla dedi ama olursan 2 günü gel kolmeni 3+1 yapalim dedi. Adetimib uzerinden 3 gün geçti ama umutlanmak hayal kırıklığı yasamak istemiyorum sizin fikriniz nedir yardimci olursaniz cok sevinirim

Back
X