klomen işe yaramadı😔😔

serhatugba14022015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
12
2
1
29
Kızlar merhaba. malesef kullandığım 2. klomen de ise yaramadı bugun regl oldum. 3. kez kullanmak istemiyorum olacak olsa zaten olurdu 2 kerede diye düşünüyorum sizce yanılıyormuyum Birde 3 kez kullandığım da işe yaramazsa sonrasında ki tedavi ne olabilir😕😕.

klomenden sonraki aşama femara ve ovitrelle oluyo canım ben ilkdoğal yolla kaldım düşük oldu kürtaj yapıldı sonrasında hamile kalamadım klomen kullanmaya başladık hamile kaldım o da düşük oldu. 4 ay kadar hamile kalamadım 2. kez klomen kullandım ilkinde olumlu sonuçlandı ama bu sefer tutmadı. bu ay doktorum femara ilacına geçti 1 yumurta oluştu ovitrelle ile çatlattık adeti bekliyorum bakalım belli olacak
uzun oldu ama kısaca
1- klomen
2- femara
3- aşılama
4- tüp bebek
tedavi basamakları bu şekilde

klomenden sonraki aşama femara ve ovitrelle oluyo canım ben ilkdoğal yolla kaldım düşük oldu kürtaj yapıldı sonrasında hamile kalamadım klomen kullanmaya başladık hamile kaldım o da düşük oldu. 4 ay kadar hamile kalamadım 2. kez klomen kullandım ilkinde olumlu sonuçlandı ama bu sefer tutmadı. bu ay doktorum femara ilacına geçti 1 yumurta oluştu ovitrelle ile çatlattık adeti bekliyorum bakalım belli olacak
uzun oldu ama kısaca
1- klomen
2- femara
3- aşılama
4- tüp bebek
tedavi basamakları bu şekilde
Teşekkür ederim. insallah 3. 4. aşamalara gerek kalmaz. Allah sizinde gönlünüze gore versin

Bende üç ay kullandım klomeni malesef olmadı hiç gebelik. Bu ay gonal f iğnelerine geçtik

Kızlar merhaba. malesef kullandığım 2. klomen de ise yaramadı bugun regl oldum. 3. kez kullanmak istemiyorum olacak olsa zaten olurdu 2 kerede diye düşünüyorum sizce yanılıyormuyum Birde 3 kez kullandığım da işe yaramazsa sonrasında ki tedavi ne olabilir😕😕.
Merhaba,hiç öyle düşünmeyin.Ben 2 doktora gittim ve ikisi de bana bu sürecin 6 ay süreceği bilgisini verdi.Bu ay 2. kez başlayacağım klomene. Bu sefer dozu arttırdık,başarısız olursa yumurtalar büyümezse başka bir ilaca geçeceğiz.Sonrasında da 4. ya da 5. ay gibi aşılamayı deneyeceğiz ama öncesinde mutlaka rahim filmi istedi doktor.
Sanıyorum bu süreç biraz uzun oluyor.Yaşınız ya da sağlık durumunuz el veriyorsa bir de doktoronuz onaylıyorsa bence deneyin. Doktorum inatla ve sürekli moralini yüksek tut süreç uzun ama sonu güzel olacak dedi.Ben de buna inanıyorum.İnşallah hayırlı zamanda Allah nasip eder.

Back
X