Merhaba arkadaslar
ben bu ay ilk defa klomen kullandim doktorum verdi ama catlatma ignesi ve yumurta takibi yapmadi adetin 5.günü basla günde 2 tane ondan sonra 3 gün sonra iliskiye baslayin dedi Ben kullandim ve bu ay farkli seyler oldu bende heveslendim
yumurtlamadan sonra kasiklarimda cok batma yasadim ve normalde adete 1 hafta kala gögüs hassasiyetim baslardi ama bu sefer hayatimda ilk defa yumurtlamadan 3 gün sonra gögüs uclarim acimaya basladi ve adete kadar devam etti bu arada gögüs agrisida basladi davul gibi sistiler ve ayni zamanda istahim cok acildi hayatimda bu kadar yemezdim benim adetim hic sasmaz gününde gelir hicbir zaman gecikmezdi gününden bile erken gelirdi bugün adetimin gecikmesinin 4.günüydü idrar testi yaptim negatif cikti herhalde daha idrara karismamistir dedim ve esimide heveslendirdim yazik yaa
doktora gidelim dedi kan testi yaptirmaya bu aradada karnimi da öpüyor neyse gittik ve sira beklerken oda ne benden birseyler geldi herhalde yine akintidir dedim cünkü adetim geciktigi gün akintim cogalmisti bide gidip baktim ki adetim baslamis
ama ben inanmadim yerlesme kanamasi diye direttim
iceri girince durumu doktora anlattim bakalim dedi ve rahime bakti adet oluyorsun dedi öyle yikildik kii
klomeni ilk kez kullandigim icin bilgim yoktu esimide kendimide bosa heveslendirdim
ben kendimi gectim her ay heveslenip yikiliyorum zaten ama bu ay farkli olunca esimide gazi verdim
adetim gecikince bende kesin hamileyim dedim bana hicbir is yaptirmiyodu sürekli uzan diyordu su icmek icin kalktigimda bile beni otutturup kendisi getiriyordu vicdan azabi cekiyorum simdi
belirtim olsa bile belli etmeyecegim artik kesin sonuc alana kadar