klomen kullanan arkadaslar bısey soracam :((

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
ben adetımın 5 gunu gunde bır kez klomen kullanmaya basladım 5 gunsonra doktora gıttım yumurtam 12 cm olmus cok guzel dedı doktor tam ısdedıgımız gıbı cuma gunu gel dedı yanı 4 gun sonra bu sure zarfı ıcınde ılacı kullanma dedı kac cm olunca catlıyo bu bır bıde ılacı kesdı cumaya kadar acaba kendılıgınden catlarmı bu ıkı bu 4gun ure zarfında ılıskıye gırmenın bı faydası olurmu bu uc:( doktorum hıc bısı demedı bende eve gelınce geldı aklıma neden sormadım dıye yardımcı olun tecrubelerınızz

ben adetımın 5 gunu gunde bır kez klomen kullanmaya basladım 5 gunsonra doktora gıttım yumurtam 12 cm olmus cok guzel dedı doktor tam ısdedıgımız gıbı cuma gunu gel dedı yanı 4 gun sonra bu sure zarfı ıcınde ılacı kullanma dedı kac cm olunca catlıyo bu bır bıde ılacı kesdı cumaya kadar acaba kendılıgınden catlarmı bu ıkı bu 4gun ure zarfında ılıskıye gırmenın bı faydası olurmu bu uc:( doktorum hıc bısı demedı bende eve gelınce geldı aklıma neden sormadım dıye yardımcı olun tecrubelerınızz

1- 18 mm den sonra yumurtanın çatlaması beklenir
2- cuma günü gittiğinde çatlama durumuna karar verir doktorun.. eğer uygun görürse çatlama iğnesi verir yada kendiliğinden çatlaması için doğal akışına bırakır..
3- her ihtimale karşı perşembe günü beraberlik olabilir..cuma günü gittiğinde doktor ödev olarak beraberlik günleri verecekir..
4- tedavi sonucunda inşallah bebeciğin nasib olur
:52:

Back