klomen kullanan tecrübeli arkadaşlar bakarmısınız?

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
kızlar bu ay dr.klomen verdi ancak yumurta hiç büyümedi.
2 adet kullanmıştım.
2 adet kullanıp işe yaramayıp,3 adete çıkartınca sonuç alan varmı?
birde bu ay çok kafama taktım acaba ondanmı büyümedi yumurtam..?

Bana ay kulandırdı doktor sonuç yok. Bu ay günde 3 defa kullanmaya başladım bugünden itibaren.
Bugün sağ kasığımda bişeyleer hissediyorum belli belirsin damar atması sancı gibi bişeyler.
Ya yumurtalara ileç baskı yapıyor yumurtaların büyümesi için yada artık kist felan oluşmaz inşallah bende şaşırdım:

insan zaten belli bir süre sonra paronoyak oluyor kendini dinlemekten..
sana doktorun 16.gün progestoron testi yapmışmıydı.benim yumurtam geçen ay hiç büyümedi.çok üzüldüm doğrusu...
allah hepimize şifa versin inşallah.

Hayır öyle bir test yapmadı direkt aşılama dedi. Bende 1 ay daha beklemeye karar verdim bayramdan sonra hamiş değilsem aşılama yaptıracağım

Umarım hakkında hayırlısı olur.bende bu ay denedim ama yumurtalar büyümedi.doktor klomen başladı..bakalım hayırlısı

amin ne yapıcağımızıda şaşırdık artık ne zormuş eğer çocuğum olursa ilk kucağıma aldığımda dövücem vallaha
niye bu kadar uğraştırdın diye

canım ben varım ama sonuç alamadım bende.seni çok iyi anlıyorum kafayı yiyorum artık.ilk ay günde iki defa kullandım olmadı.ikinci ay günde 3 defa içtim yine yok.bu ay üçüncü ayım olucak haftaya gidicem bu ay nasıl kullanırım bilmiyorum.nasıl dirençli bir bünyem varmış anlamıyorum yaa.ilaç neden bu kadar etkisiz kalıyor anlamıyorum.oysa ne umutluydum.ilk ay kullanıp hamile kalanda çok var.her zamanki gibi ben de şans yok.bu ayda gidicem ama ne yalan söyliyeyim umudum yok
herkesin hakkında hayırlısı rabbim kimseyi bununla sınamasın.tez zamanda herkese nasip etsin banada nasip etsin

canım inanki kendi kendimi çözümleyemez,kendimi anlatamaz hale geldim.canım çok sıkkın.benim 2.hamileliğim olacak inşallah.1.bebeğimi hamileliğimin 33.haftası eklemsi(gebelik zehirlenmesi)nedeniyle sonlandırdılar.minik kuzum,kızım 2.gün direnebildi.acım okadar büyükki,ancak kardeşi bu acıyı azaltabilir.lütfen bana duva edin.inanki ben tüm isteyenlere hep duva ediyorum.rabbim yardımcımız olsun arkadaşım..duvalarım seninle ve tüm isteyenlerle..

canım klomen herkezde etki etmiyor edenede hemen ediyor ben 1 kutu klomenle hamile kaldım çok şükür .........sen devam et hemen pes etme klomen güzel bir ilaç benim arkadaş da 5 ayın sonunda kaldı klomenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…