- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
Canim adetim bir hafta gecikmeli geldi doktora ciktim hicbir sikintin yok zamani tutturamamissiniz dedi sali gunu gel yumurta takibi yapalm ddi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim adetim bir hafta gecikmeli geldi doktora ciktim hicbir sikintin yok zamani tutturamamissiniz dedi sali gunu gel yumurta takibi yapalm ddi
Bnmde 7ayim ve doktor klomen vermedi once yumurta takibi yapalm ddi smdi yumurtam oldu catlamsini bekliyorz Rabbim hayirlisiyla kucagina alirsnMerhaba kizlar. 6 aydir bebek dusunmemize ragmen hamile kalamamistim. 7. ay doktora gittim klomen verdi ve simdi hamileyimm. Klomen kullanisimin ilk ayinda hamile kaldim kistim ve myomlarim olmasina ragmen. Umudunuzu yitirmeyin insallah kisa zamanda istediginiz olur
Sanmiyorum guzelm normal agrilardir bunlar doktor kontrolun ne zamanDoktor yumurta takibinde yumurtanin buyumeyip catlamadigini gorurse o zaman gerekiyorsa klomen verir dogru olani yapmis aslinda. Insallah Allah hicbirimizi evlat hasretiyle sınamasin. Benim de 4+2 haftalik kendi hesaplarima gore. Kasik agrilarim yeni basladi sizce normalmi uykudan uyandirdi belime vuran bir agri var insallah bi problem olmaz cok korkuyorum.
Sanmiyorum guzelm normal agrilardir bunlar doktor kontrolun ne zaman
Kendim de diş hekimiyim asiri yogun çalışıyoruz izin alamiyorum bu hafta icinde gitmeye calisicam inşallah
Madem dis hekimisin sana bi soru sorabilir miyim ? Benim d3 cinko ve magnezyum dusuk cikti doktr da magnezinc die bir ilac verdi bebegi 1 ay ertele bu ilac diste birikme yapar dedi bu ne demek?
Ben hic o acidan dusunmemistim canim cok tesekkur ederim canim bilgilendirdgn icinCanim hucrelerin duzgun calismasi icin birtakim minerallere ihtiyac vardir. Bu minerallerin eksikligi veya fazlaligi vucudumuzda bazi problemlere yol acar. Magnezyum eksikligi beyin kalp ve bobrek rahatsizliklarina yol acabilir. Hamilelikte magnezyuma olan ihtiyacimiz yaklasik iki katina cikiyor. Doktorun sana verdigi ilac gunluk magnezyum ihtiyacini karsilamak icin. Vucuda alinan magnezyumun yarisi diş ve kemilerde, diger yarisi da vucutta bulunur. Magnezyum kalsiyumla ortak calisir.kemik ve dislerin gelisimi icin gerekli olan kalsiyumun kullanilabilmesi icin magnezyum gereklidir. Suan magnezyumun dusuk oldugu icin yani belli bir seviyeye ulasmasi icin zaman gerekiyor, onun icin bebegi 1 ay erteletmis. Cunku bu ilac magnezyum birikmesi yapiyor ve magnezyum bebegin yeni olusan dislerinde kalici renklenmeler yapabilir
Ben hic o acidan dusunmemistim canim cok tesekkur ederim canim bilgilendirdgn icin
Canm sana umut olsun diye anlatiyorum ben daha once dogal yollarla iki dusuk yasadim ve dusukten sonra doktor kontrolunde olsun bu sefer diye doktora gitim doktorda klomen ve inofolic verdi ve catlama ignesi ama o ay tutmadi sonra bir ay ara verdim doktora da gitmedim sonraki ay evde kalan klomenimi ve inofolic i kullandm catlama ignesi yaptirmadim ve o ay bebegim geldi sukurler olsun Allahm insallah kucagima almayi nasip eder. Kafana takma demicem cunku ben cok taktim ve yine de oldu Yeter ki Allahm Ol desin gerisi teferruat ... İnsaallah Allah en yakin zamanda hayirlisiyla yuzunu guldurur :)Kızlar merhaba
5 aydır korunmuyorum ve bu ay doktorum bana klomen kullanmamı tavsiye etti ben de kullandım ve adetime 5 gun var benim gibi klomen kullanan var mı kacay kullanmak gerekiyor ve ikiz bebek olma ihtimali yüksekmiş dogru mu simdiden cvplarınız için tesekkur edıyorum..
Canim gebe kalmana cok sevindim Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsn bnm 7. Ayim oldu bu ay doktor kontrolunde yumurta takibi yaptiriyrm insallah bana da hayirliyla nasip olurCanm sana umut olsun diye anlatiyorum ben daha once dogal yollarla iki dusuk yasadim ve dusukten sonra doktor kontrolunde olsun bu sefer diye doktora gitim doktorda klomen ve inofolic verdi ve catlama ignesi ama o ay tutmadi sonra bir ay ara verdim doktora da gitmedim sonraki ay evde kalan klomenimi ve inofolic i kullandm catlama ignesi yaptirmadim ve o ay bebegim geldi sukurler olsun Allahm insallah kucagima almayi nasip eder. Kafana takma demicem cunku ben cok taktim ve yine de oldu Yeter ki Allahm Ol desin gerisi teferruat ... İnsaallah Allah en yakin zamanda hayirlisiyla yuzunu guldurur :)
Cook gecmis olsun canim cok sevndim atlatmissin Rabbim bir daha yasatmasnAngel 25 nasılsın canm bayağıdır yazamadım düşük tehlikem vardı lekelenmelerim kanamam falan oldu 2 hafta hastanede tedavi oldum çok şükür 10 gündür iyiyim hiçbir lekem yok moralim tekrar yükseldi Allah'a şükürler olsun 12 haftalık olduk stresli zamanlar gecirdik ama geçti şükrolsun sizler nasılsınız