klomen kullananlar acil buraya 14.09.2014 !!!

Elif Gelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
2
0
86
34
sa kizlar ben yeni uyelerden biriyim size sormak istedigim bi konu var ben 1 yillik evliyim fakat bebegim bi turlu olmadi doktora gittim adetimin 2. gunu bana klomen verdi ve her hafta kontrole cagiriyor en son gittigimde yumurtalarimin guzel sekilde buyudugunu ve 1 hafta boyunca iliski onerdi bazi uyeler catlatma ignesinden bahsetmis doktorlar bunu ilk denemede hemen veriyorlar mi onu merak ettim bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim yani gebelik icin tedavi sureci nasil ilerliyor

merhaba bazı dr lar yumurta kendiliğinden çatlasın diye iğne vermiyorlar canım.yumurtanın durumuna göre.senin ilk olduğu içinde vermemiş olabilir.demekki takiplerde anormal bir durum görmedi ve akışına bırakmak istedi.korkacak bişey yok çatlatma iğnesi vurulduğunda yumurtlamanın gerçekleşeceği saat belli olduğu için şansın daha fazla oluyor yani günü kaçırmamış oluyorsun.ama zaten düzenli ilişki olursa iğne vurulmadanda yakalayabilirsin.bol şans :)

Canım benimde ilk tedavi bende kullandım klomen 2 günde 1cagirdu en son 23.5mm solda tek yumurtam oluştu o gün çatlama iğnesi verdi garanti olsun diye 1 hafta oldu vurulali sanırım sana gerek duymadı kendiliğinden çatliycak herhalde

canım bende klomen kullandım 3. ayda hamile kaldım.çatlatma iğnesi vurulmadım bende

merhaba canım. benım de 3. klomen kulllanışım bugun çatlatma ıgnesı yapıldı. bırkaç yumurtam varmış 22-23-25 mm boyutlarında. bu boyutlarda catlar mı yumurta bılmıyorum. senın doktorun bısey dedı mı acaba

Valla şekerim benimde tek yumurta 23.5mm catlatildi 12 gün oluyor beklemedeyim.. çalar mı diye düşünme bence bırak kendi haline olur mu kuzum?
Sen çalışmalara başla olumsuz düşünme

Valla şekerim benimde tek yumurta 23.5mm catlatildi 12 gün oluyor beklemedeyim.. çalar mı diye düşünme bence bırak kendi haline olur mu kuzum?
Sen çalışmalara başla olumsuz düşünme
boyut bıraz buyuk oldugu ıcın endıse ettım aslında. allaha emanetız napalım. İnsallah guzel haberler verırısın. bırkaç gune bellı olur snınkı. 14 gun kanda cıkıyor

boyut bıraz buyuk oldugu ıcın endıse ettım aslında. allaha emanetız napalım. İnsallah guzel haberler verırısın. bırkaç gune bellı olur snınkı. 14 gun kanda cıkıyor

Evet canım çarşamba kan testine gidicem bakalım hayırlısı.. Boyut büyük olunca daha iyi bence çünkü büyük. Küçük olsa ay küçüktü büyüyecek catliycak felan. Bence hemen etki etmiştir diye düşünüyorum..

kızlar bende klomene başlıyorum bu ayy hayırısı ile gelir bebeklerimiz inşALLAH..

evet canım dr tavsiyesi ile başlanıyor ilaç bitince yumurta duruua akıyor tekrardan...
bende bu ay ilk kez tam zamanında oldum sanırım düzene giriyor, o yüzden gitmiyim regl bittikten sonra deniyeyim eğer kalamazsam hamile öyle giderim diyorum doktora..ama soğan kürünü denicem :) hayırlısı bakalım , ilk geceden hamile nasıl kalınıyor beceremedim onu şaşırıyorum :):):)

yenisin demekkii..canım dur hele dr hemen vermez zaten klomeni 1 yıl geçmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…