Klomen kullananlar bakabilir mi ?

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar dr.um adet olursan klomene basla ve adetinin 5. Ve 9. Gunleri ic dedi..
Bugun adet oldum simdi bu ilaci sadece o gunler 2 kere mi iccem ben ?
Bide bazilari 3. Gun icmis nasil oluyor tecrubesi olan varsa anlatabilir mi ?

Klomen hamile kalmaya yardimci mi? bu sekilde hamile kalan var mi aramizda ?

Cok soru sordum galiba

Fikri olan yok mu

Kuzum burda klomen ve ovitrelle ile hamile kalanlar diye bir topik var orayi oku hamiş kalanlar epeyyy fazlaa..
Ilki tutmazsa bile 2. Tutanlarin sayisi bi hayli yüksek bi oku orayı.
Insan heveslenmiyor değil ama benim doktorum bana yazmıyor senin yumurtan gelişiyor ve catliyor klomen polikistik over hastalarinda genelde işe yariyormus :-(

Ben 14. Gun gittigimde yumurtada bi sorun okmadigini catlama belirtsi oldugunu muhtemelde bikac gune catlayacagini soylemisti ama bu ayda olmadi adet olursan klomene basla dedi o gunler o kadar

5.gününden 9.gunune kadar bes gun kullan demek istemistir.ben gunde bi tane ictim doktorunu bunu soylemesi gerekiyordu.kimisi gunde 2 iciyor.ben ilk defa denedim bu ay daha sonucu ogrenmeme cok var

5. Gün dahil 9. Gün dahil kullan demiştir toplam.5 gün bende aynı şekilde kullandım canım

Canım merhaba kaç yumurtan vardı bi de iğne olmuş muydun

Fikri olan yok mu
Merhabalar bende klomene bugün başladım doktor adetin 3.günü başlayıp 10 gün ićeceksin dedi sonra takip edecem dedi fakat ben antalyada gittim evim ankarada doktor ordan devam et dedi on gün içip hemenmi gitmem lazım cumartesi pazara geliyor sıkıntı olurmu

antalyada başka bi doktora gitmelisin tedavi yarım kalabilir

Şuan ankaradayım antalyada gidememki doktor bişey olmaz devam edersin dedi doktor süper ama ben gidemicem mecburen burda gidecem olmassa yeniden başlasın 2 gün gecikmeli olacak ama hafta sonuna giriyor
Klomen işe yaradı galiba bugün test yaptım ćiktı gibi ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…