klomen kullananlar bı bakarmısınız

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
klomen kullandım doktr dun 19mm olmuş dedı dun 14. gunumdu en gec bugun catlar dedı anlamadığım şu kı bişey var
akıntım hiç yook kuruyum
agrı yok
cinsel istek yok
normalde yum donemınde göğüs agrımdan anlarım onlardada tık yok çatlama iğnesı vermedi kontrolede cagrmadı acaba kıstmı oldu olacakmı bu durumu yaşayan varsa yazabılır mı

Canim bende bu ay klomene basladim ilk defa kullaniyorum yarin bitiyo ilacim sonra kontrole gidecem ama 14. Gün olmuş bu zamana kadar catlamadiysa iğne vermesi lazimdi adetin kaçıncı günler gittin doktora

11. ve 14. gun gıtyım canm 14. gun 19mm idi ve ıstediğim boyutta değil dedı yarına en gec catlar dedi ama bn bu kuruluk ve isteksızlıkle ilişki konusunda bıle zorlanyrm akıntın varmı bn akıntımı agrımı 10. gun yaşadım sonra bıtyı gıttı iğneye gerek yok demşti
Canim bende bu ay klomene basladim ilk defa kullaniyorum yarin bitiyo ilacim sonra kontrole gidecem ama 14. Gün olmuş bu zamana kadar catlamadiysa iğne vermesi lazimdi adetin kaçıncı günler gittin doktora

İnşallah çatlar canim kendiliginden kist olmasinda ben kist olur diye çok korkuyorum bazilarinda kist oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…