klomen kullananlar hamıle kalan veya kalamayanlar kutfen bı bakın:(

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
klomen kullandım bu ay yumurtlamadan berı bırsuru beliryim var tabı bunkar cok yuksek derece hissetırıyor klomen kullandığınızda sızdede boyle oldumu hamıle kalamayanlar bu belirtilerı yaşadınız mı
hamıle kalanlar sizlwrın belirtisi neydı beynım yandı acabalardan
şiddetli göğüs agrusı ve uçlarında acı
kasıklarda adet olacakmış gibi agrı
7.gunumde rahıme dogru bı batma
bel agrısı
akıntı
halsizlik
bugun 8. gunum bunları cok siddette yasıyorum. ilacın etkısınden dolayı yaşayan yada hamıle olup yaşayan lutfen cevap

Canim ben iki kez klomen kullandim bir sürü belirti yaşadım ama tutmadi. Hamile oldugum ay ise hiç belirtim yoktu nerdeyse. Hiç belirtiye takılma bence ben de çok takiyordum ama kişiden kişiye değişiyor bu durumlar. Benim belirtiler adet gününden sonra başlamıştı. Sen inşallah hamilesindir.

Canim ben iki kez klomen kullandim bir sürü belirti yaşadım ama tutmadi. Hamile oldugum ay ise hiç belirtim yoktu nerdeyse. Hiç belirtiye takılma bence ben de çok takiyordum ama kişiden kişiye değişiyor bu durumlar. Benim belirtiler adet gününden sonra başlamıştı. Sen inşallah hamilesindir.
inşallah ama sanmıyrm pekı sen bu benım yaşadıklarımı yaşadınmı canm

inşallah ama sanmıyrm pekı sen bu benım yaşadıklarımı yaşadınmı canm
Kasık ağrısı halsizlik göğüste dolgunluk ve hassasiyet vardi ilk günlerden başlayan ama o zaman tutmadı. Hic akıntım olmadı hamileyken de degilken de. Bu saydigin belirtileri akıntı hariç adet olacağım gün başladı hamile olduğumda onceki belirtiler hep ilaclardan bence canim.

Kasık ağrısı halsizlik göğüste dolgunluk ve hassasiyet vardi ilk günlerden başlayan ama o zaman tutmadı. Hic akıntım olmadı hamileyken de degilken de. Bu saydigin belirtileri akıntı hariç adet olacağım gün başladı hamile olduğumda onceki belirtiler hep ilaclardan bence canim.
yanı bı arkadaşım var oda oyle soyledı ılaçların etkısıymış bı an umutlancaktm da sagolsun o canm bnm hep yanımdada frenledı benı nasıpse olur zaten ilaç demekkı bayagı etkılı

Back
X