klomen kullananlar ne haldesınız

gamzeli es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
710
365
63
40
arkadaslar merhaba klomen kullananlar durumlarını bi yazsınlar bakalım. klomen kullanırken yanında ek neler yapıyosunuz falan ..

CANIM MRB BEN 3 AYA YAKIN BİR SÜRE KULLANDIM AMA ARTIK KULLANMIYORUM BANA EK OLRAK YANINDA PROGESTERON VE ESTROFEM VERMİŞTİ. AMA KİLO YAPIYOR

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben:(

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben:KK43:
Arkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.

Kızlar merhaba 2 gün önce iğne yapildi sag yumurta 23 mm sol 25 mm di . Daha sonralarda ekstradan hic gebelik belirtisi yasadiniz mi çok merak ediyorum

klomen ve sonrası çatlama iğnesi oldum defalara sonra yumurtalarim olgunlaşır çatliyrdu ama hamilelik olmuyordu sonrasında Dr tazvsiyesiyle rahim filim çektirdim soğan Kuru yaptım aksatmadan sonrada incir kuru yaptım yaklaşık 3 ay sonraz hSmile kaldım hangidinin faydasi oldu bilmiyorum ama sonuc iyiydi...

Arkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.
oo cok guzel RABBİM bizede nasip etsin

oo cok guzel RABBİM bizede nasip etsin
Allahım bizede nasip eder inşallah hayırlısıyla , vakit geçmiyor biran önce şubatın 14ü gelsede ögrensem

otururken kasıklarımda baskı hissediyorum bir kaç gün önce de şişkinlik vardı sizde oldu mu bunlar

otururken kasıklarımda baskı hissediyorum bir kaç gün önce de şişkinlik vardı sizde oldu mu bunlar

Evet canım bunlar klomenin olası etkileri. Bu iyiye işaret yumurtaların büyüyor, gelişiyor demek.

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben:KK43:

ben de klomen kullandım bittikten 5 gün sonra doktora kontrole gittim ve 3 yumurta oluşmuş ve en büyüğü 16 mm idi. doktor da 'normali 18 mm, sen bir gün daha bekle biraz daha gelişsin, iğneyi yarın vurdur' dedi. ben de öyle yaptım şimdi günümü bekliyorum. yani senin yumurtan da bir iki gün içinde yeterli boyuta ulaşmıştır. sıkma canını.

ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve bugün çatlama iğnesi vuruldum 2 tane yumurtam olmuş 19 mm normal mi bu?

Merhaba arkadaslar.. ben de 1.5 yildir cocuk istiyorum. 3 aydır da klomen kullanıyorum. Pko hastasiyim. Anne olmayi o kadar cok istiyorum ki. Bugun bi arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim. Onun adina cok sevindim belki ama icim cok acidi. Neden ben de bu duyguyu yasayamiyorum. Artik cok üzülüyorum elimde olmadan.

Merhaba arkadaslar.. ben de 1.5 yildir cocuk istiyorum. 3 aydır da klomen kullanıyorum. Pko hastasiyim. Anne olmayi o kadar cok istiyorum ki. Bugun bi arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim. Onun adina cok sevindim belki ama icim cok acidi. Neden ben de bu duyguyu yasayamiyorum. Artik cok üzülüyorum elimde olmadan.
Kader canım üzülme allah nasip etmeden olmuyo.benimde 14 ay olmadı bütün arkadaşlarım apartmandakiler akrabalarımda bir ton hamile vardı şaka gibi herkes hamile kalıyordu. Hsg çektirdim prseed jel kullandım yine ovi kiti kullandım bu ay oldu şükür boşuna 14 15 ay yıpratmışım kendimi denemedigim şey kalmamıştı. Seninde zamanı gelince olucak üzülme

İnşallah cnm yani oyle bir psikolojiki bu sanki herkes hamile kalmak icin bu zamani beklemis. Allaha yalvariyorum her zaman Rabbim isterse her şey olur ve inanıyorum ki her şeyin de bir vakti zamani var. Bana da düşen sabirla beklemek..

İnşallah cnm yani oyle bir psikolojiki bu sanki herkes hamile kalmak icin bu zamani beklemis. Allaha yalvariyorum her zaman Rabbim isterse her şey olur ve inanıyorum ki her şeyin de bir vakti zamani var. Bana da düşen sabirla beklemek..
Seni çok iyi anlıyorum bende artık hamile kalmak hırs haline gelmişti :)

Back
X