- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi gamzeli es
arkadaslar merhaba klomen kullananlar durumlarını bi yazsınlar bakalım. klomen kullanırken yanında ek neler yapıyosunuz falan ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben![]()
oo cok guzel RABBİM bizede nasip etsinArkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.
canım gebelik belirtisi hemen olmaz adetin gecsın birazKızlar merhaba 2 gün önce iğne yapildi sag yumurta 23 mm sol 25 mm di . Daha sonralarda ekstradan hic gebelik belirtisi yasadiniz mi çok merak ediyorum
İnşallah Rabb'imden en kısa zamandaoo cok guzel RABBİM bizede nasip etsin
oo cok guzel RABBİM bizede nasip etsin
Allahım bizede nasip eder inşallah hayırlısıyla , vakit geçmiyor biran önce şubatın 14ü gelsede ögrensemArkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.
otururken kasıklarımda baskı hissediyorum bir kaç gün önce de şişkinlik vardı sizde oldu mu bunlarArkadasim ben de ayni durumdaydim yumurtam 13mm idi en son baktiginda ama 3-4 gun icinde sanirim buyumus ve catlamis. O ay hamile kaldim. Ben de gunde 2 kez klomen ve estrofem iciyordum. 16mm cok iyi. Zaten 20 mm olunca kaliteli ve dollenebilir yumurta diyorlar. Her zaman dualarimda zikrediyorum. Ayni olaylari ben de yasadim. Olacak Allah'in izniyle. Ki doktor benimkine ihtimal dahi vermemisti.
otururken kasıklarımda baskı hissediyorum bir kaç gün önce de şişkinlik vardı sizde oldu mu bunlar
arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım . doktor kontrol sonucunda yumurtaların gelişmemiş 16mm dedı ama çatlama iğnesi falan vermedı . baska aynı durumu yasayan varmı . o yumurtalar buyuyup catlamazsa ne olacak. ilaçla bile çatlamıyorsa ne yapacam ben![]()
ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve bugün çatlama iğnesi vuruldum 2 tane yumurtam olmuş 19 mm normal mi bu?
Kader canım üzülme allah nasip etmeden olmuyo.benimde 14 ay olmadı bütün arkadaşlarım apartmandakiler akrabalarımda bir ton hamile vardı şaka gibi herkes hamile kalıyordu. Hsg çektirdim prseed jel kullandım yine ovi kiti kullandım bu ay oldu şükür boşuna 14 15 ay yıpratmışım kendimi denemedigim şey kalmamıştı. Seninde zamanı gelince olucak üzülmeMerhaba arkadaslar.. ben de 1.5 yildir cocuk istiyorum. 3 aydır da klomen kullanıyorum. Pko hastasiyim. Anne olmayi o kadar cok istiyorum ki. Bugun bi arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim. Onun adina cok sevindim belki ama icim cok acidi. Neden ben de bu duyguyu yasayamiyorum. Artik cok üzülüyorum elimde olmadan.
Seni çok iyi anlıyorum bende artık hamile kalmak hırs haline gelmişti :)İnşallah cnm yani oyle bir psikolojiki bu sanki herkes hamile kalmak icin bu zamani beklemis. Allaha yalvariyorum her zaman Rabbim isterse her şey olur ve inanıyorum ki her şeyin de bir vakti zamani var. Bana da düşen sabirla beklemek..