Klomen Kullananlar Yardimci Olabilr Mi?

Naziree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
449
174
53
Kızlar bu ay klomen kullandım adetin 16. Gunundeyim doktor kontrole cagirmamisti. Ovulasyonla yumurtlamayi takip ettim testte cıkmadi pik yapmadi.ayrica her ay yumurtlamami hissederdim.göğüslerim kasiklarim agrirdi. Hic bir sey anlamadim bu ay.ilk defa ilac kullandim. Bir daha ki ay dr.a gidecegim ama bu aydan bir sey anlayamadim.boyle bir sey yasayan var mi?

Klomeni kendi basinizami kullandiniz ?

Hayir doktor kendi yazdi verdi. Kullanmam gereken sekli de anlatti.yumurta takibine cagirmadi.hormon teslerimi ve muayne mi yapti.ilaci verdi.
Gitmeyin bidaha o doktora yumurtaniz kendi kendine catlamadiysa catlatma ignesi vermesi gerekebilir o catlamayan yumurta kist olabilir adet duzensizligi yapabilir ne akılla bole bi tedavi uygulamis o doktor. Uzaktan egitimlemi olmus cok sasirdim. 14 kez klomen kullandim kontrolsuz klomenmi kullanilir

Haklisiniz. Bende öyle düşünüyorum bir daha ki ay ki adetimde gidecegim baska doktora. Adetin kacinci günü gitsem daha saglikli olur?

Haklisiniz. Bende öyle düşünüyorum bir daha ki ay ki adetimde gidecegim baska doktora. Adetin kacinci günü gitsem daha saglikli olur?
Hormonlariniza bakilmadiysa adetten once gidin testlerinizi falan yaptirin hersey normalmi.

Adetin 2. Günü gidin ultrasondan bi baksın. Söyleyin doktor klomen verdi ama çatlatma iğnesi yapmadı diye. Eğer yumurta çatlamazsa kist yapar. Eğer çatladıysa hormonlarına bakılmadıysa hormonlara bakar. Hormon testi yaptırdıysanız tedaviye başlar.

Tesekkur ederim.

Klomen kullanıp biteli 16 günüm 4 yumurta olduğu için aşılama yapmadım eşimin morfolojisi kaynaklı aşılama oalacakdim olmadım işte ama kaç gündür mide bulantısı kasik ağrısı sık idrara çıkma özellikle bugün midem bulantım gündüz çok oldu göğüs ucum agriyo dokunamiyorum sizde de böyle oldumu

ben klomen kullanalı 11 gun olmuş.döngümün 21.günündeyim biraz akıntım ve sol kasığımda arada agri oluyor.baska da suan bir seyim yok.reglime 7 gun var daha ama umudum yok bu ay.

ben klomen kullanalı 11 gun olmuş.döngümün 21.günündeyim biraz akıntım ve sol kasığımda arada agri oluyor.baska da suan bir seyim yok.reglime 7 gun var daha ama umudum yok bu ay.
Gebelik olarak benim hiç yok çatlatma fepan vurulmadim bundan önce 2 klomen kullandım gebe olmadım iğneden sonra olmuştu ac ha bu sefer fazla yumurta olduğu için mi böyle ağrım oldu. İnşallah sağlıklı güzel bir gebeliğin olur

İ
İnsallah canim hepimisin tüm isteyenlerin olur. Bende igne olmadim dr kontrole cagirmadi bu ay ki adetim de baska doktora gidecegim insallah.

Kızlar merhaba . Klomen kullanımı bittikten ne kadar sonra yumurtlama gerçekleşiyor yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba . Klomen kullanımı bittikten ne kadar sonra yumurtlama gerçekleşiyor yardımcı olur musunuz
Merhaba! Bende yeni başladım son gunum klomenle benimde bilgim yok ben ovulasyon testleri yaparak ilerleyecem ya dr danisin yada ovulasyon testi alin en dogrusu dr ama …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…