Klomen kullananlar

arzu2727

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
59
14
3
24
Merhabalar ben geçen hafta Pazartesi doktora gittim adetin 5nci gününde başla klomene dedi bende başladım sonra 1 hafta sonra kontrol demişti giden pazarteside gittim 4 yumurtam olduğunu söyledi ve mm küçük ama olma ihtimali var dedi 2 sag 2 sol olmak üzere 2 tanesi 20mm 2 taneside 18mm dedi ve gün aşırı ilişki önerdi adetin geçince gel dedi ve dün gece ilişki oldu kasikalrim sancilaniyor acaba catladimi yumurtalarim şimdiden cvplariniz için tşk ederim

20mm ve 18 mm küçük degilki gayet güzel boyutlar inşaallah tutar canım yumurtlama zamanın olabilir kasık sancısı yumurtlama belirtisi cunku yine de gün aşırı ilişkiye devam edin hakkınızda hayırlısı olsun

İnşallah tutar canım hayırlısı ile adetimi bekliycem

Arkadaşlar bir şey soracağım. Aşılama için şehir Hastanesi'ne gidiyorum. Klomen kullandım. Çarşamba günü yumurtalarıma baktı doktor 15 mm civarında iki yumurta var cuma günü gel dedi. Cuma günü gittiğimde 3 yumurta olgunlaşmış ama hepsi hala 15mm. Aşılamayı 3 yumurta olgunlaşmış 3 üz olmasına sistem izin vermiyor diğer aya ertelemek zorundayız dedi. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ? Yumurta çatlatma prosesine gelemedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…