• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

cancanyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
102
0
46
Manisa
Arkadaslar bu ay klomene basladım carsamba doktora gıtcem ılacımada 2 gun kaldı bıtcek yalnız anlamadım bu ılac erken mı yumurtalama yapıyo normalde 14 gun sonra yumurtalama olur ılac az anlamadım erkenmı yumurtalama oluyo

bende kullandım ama erken yumurtlama yapıp yapmadığını bilmiyorum açıkcası.zaten hiçbir şekilde işimede yaramadı.bu arada kaç kutu verdi doktorun.

bende 3 ay kullandım normalde reglımın 3. yada 5.gunu kullanıp 5 yada 8 gun kullanıyorsun bıttıkten sonrakı gun yumurta takıbıne gıdıyorsun klomen yumurtaları buyutuyor cnm

bende kullandım ama erken yumurtlama yapıp yapmadığını bilmiyorum açıkcası.zaten hiçbir şekilde işimede yaramadı.bu arada kaç kutu verdi doktorun.

1 kutu ama tekrar aldım normalde 14 15 gununde yumurtalamam oluyo belırtı verıyo ama bakalım catlıyomu onuda bılmıyorum bakalım takıpteyım belkı catlamıyodu ondan gebelık olmuyodur bazılarıda kalıyo canım hamıle ya buda kucuk bır umut

merhaba hanımlar.hemen konuya gireyim..15 aylık evliyim hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.dr dr gezdim bütün testlerimzi yaptırdık 2şer defa hemde eşimde bnde..sadece benm fsh birazck yüksek çıktı 1.testimde 10.78 2.testmdede 9.02 çıktı.kimi doktor değerimin iyi olduğunu kimi doktr brz yüksk olduğunu söyledi.en sonunda sıkıldım son defa iyi dr bulup gdicem ddm ve gttm oda brz yüksek olduğunu söyledi muayne etti ve herşey yolunda dedi klomen verdi.ama hastane uzak olduğu için ve bende çalıştığm için yumurta takibi yaptıramadım.bugünlerde yumurtlama günüm ve acayip bi şekilde sancılarım oluyo kasıklarımda bu normalmi??herşey yolunda dediği halde nedn klomen verdi sizce?benim bildiğim pko hastaları kullanıyo bunu.he bu arada iğne falanda vermedi sdece klomn verdi.adet olursan gel dedi.fsh değerim sizce nasıl?22. gün yapılan testimde 9.52 çıktı.progestrn testiydi galiba.rahm flmide cektrdm tüplrmde acık..önceden cok kafaya takardm bu hamile kalmayı ama artık düşünmüyorum..sadece sizinde fikrinizi almak istedim..yardımcı olursanız cok sevinicem..:54:

arkadaşlar merhabaa ben de hayatım boyunca hiç düzenli adet olmadım.drlar pko gibi dediler ama tam hstalık boyutunda da değilmiş.yani kilom normal,tüylenme yok ama adetlerim düzensiz.neyse..ben 4 ay sonra evleniorum ve haliyle çocuk istiorum ve tedirgin oluorum...dr um korkulacak bişi yok klomene bşlarız dedi..düğünden bir ay önce gidicem muhtemelen..ama kilo almaktab da korkuorrum.sizce erken mi bunları düşünmem için?önce hiç tedavi olmadan akışına mı bırakmalıyım sizce???çok korkuorumm...:2:

Back
X