• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

Ben bir bucuk yildir evliyim ve gebe klamadm doktira gittim hormin testi muayene felan bisi ckmadi klomen kullandim sabah aksam bes gun bynca ertes gun dktra gttm yumurtalarmdan viri 4 diger 12 olmus uc gun bekle uc gun snra tekrar gel dedi ve ilac felanda vermedi Bndan snra dktor ne gbi seyler yapablr uc gun icind eymrtalarm buyurmu bilgisi olanlar yazablrmi dktor acklama yapmadigi icin bende bisi ogrenemedm
Büyür canım benim de 10 mm idi 4 günde 21 mm oldu iğne vuruldun merak etme büyür bu bekleme aşamasında ilşkide olmaz ama yani bekle 3 hün sonra gel dediği aşama içinde

Arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi artık bende yaşadıklarımı yazmak istedim.30 yaşındayım 13 aylık evliyim.evliliğimizin başından beri korunmadık.hormon tahlillerim progesteron tahlilin hepsi iyi.hatta rahim filmi çekildim tüplerde sorun yok açık dedi doktor.Ama yinede klomen diye bir hap verdi.Bu hapla adetim suan 4 gun gecıktı.Bugün doktora gittim hap 4 cm kist yapmış moralim çok bozuldu.kendi doktorum izinliymiş özel hastane ama bu doktor da kist olmus önemli değil haftaiçi doktoruna görünürsün kan tahlili de yatırırsın adetin gelmezse dedi. Bu ne şimdi
Bence hiç telaş yapma Can'ım çünkü o kist erir ben hiç patlayanı duymadım hamilelerde bile oluyor sonra Zaman'la geçiyor hele hamile değilsen adetle kesin gider hiç dert etme

Anladım canım tamama teşekkür ederim,
peki bir şey soracağım sen hamile kaldın sanıyorum doktor bana çatlatma iğnesi vermedi ya duphaston verdi, 13. gün gittiğimde 15 mm di en büyük yumurtam ama e2 sonucum 668 çıkmıştı herhalde o yüzden vermedi çok merak ediyorum döllendi mi diye ,
sen hamile kaldın sanıyorum nasıl oldu?
Yok bende Hamile kalamadım hala bu üçüncü ayım bakalım bu ay klomenle büyümedi her ay büyüyen şeyler bi dahaki ay aşılama yapıcaz galiba

Yok bende Hamile kalamadım hala bu üçüncü ayım bakalım bu ay klomenle büyümedi her ay büyüyen şeyler bi dahaki ay aşılama yapıcaz galiba
Canım benim de kist olmuştı doktor doğum kpntrl verdi ama ben yine hamile kalabilirim diye içmedim , soğan kürü yap kesin geçer kistin

Kızlar merhaba bu siteye yeni üye oldum,
Klomene bu ay başladım geçen ay adetimin 10 gün gecikmesi ile birlikte pco olduğumu öğrendim,(1 ay öncesine kadar mıayeneye gittiğimde yumurtalıkların çok sağlıklı demişlerid ilk kez duydum) doktor anlaşıldı sen geç adet olacaksın klomen başlayalım dedi başladık 13 günümde gittiğimde en büyük yumurtam 15 mm idi doktor iğne vermek istemedi kiste çevirir diye 15. günümde duphasona başlayacağım, ama iğne olmadan çatlar mı bilmiyorum ha birde e2 değerim 11 günü 668 çıktı doktor çok kaliteli ve güzel yumurtaların dedi, ovulasyon testi eczanelerden mi alıyorsunuz?
Eczanelerde var canım

Back
X