Klomen kullananlar!!

Deryax-

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
138
223
18
Mraba sizlere bisey srucam bugun dr.a gttim ve klomen tadvsine basladi ama hap 5 gunluk dr bana hap btince degilde 16sinda gel dedi sizler nasil kullandiniz ins.gzel snuclanır .. yrumlarnzi bekliorumm

Banda dokr verdi 5 gun kullan dedi gel demedi bunu 6 boyunca tekrarla dedi tabiki benimki biraz sacma
Senin dedigin sekilde olmasi gerekiyor kullaniyorsun sonra buyumusmu diye yumurtalari kontrol ediyo catlatma ignesi vs. Seyler yapio

Bende 5 gün kullandım bittikten bi kaç gün sonra da gel dedi. Yani endişe etme canım. Biliyorsun ki o yumurta olgunlaşmasına yardımcı bir ilaç hemen olgunlaşıp da çatlamaz o yüzden ilaçtan bir kaç gün sonra çağırmış. Yumurta takibi yapacak belli ki..

Bende 5 gün kullandım bittikten bi kaç gün sonra da gel dedi. Yani endişe etme canım. Biliyorsun ki o yumurta olgunlaşmasına yardımcı bir ilaç hemen olgunlaşıp da çatlamaz o yüzden ilaçtan bir kaç gün sonra çağırmış. Yumurta takibi yapacak belli ki..
Tsekkurler cavbnız icin :)

Mraba sizlere bisey srucam bugun dr.a gttim ve klomen tadvsine basladi ama hap 5 gunluk dr bana hap btince degilde 16sinda gel dedi sizler nasil kullandiniz ins.gzel snuclanır .. yrumlarnzi bekliorumm
Bende 5 gün kullandım ama kullanırken de muayne oldum gelisiyor mu diye bitince gittim 3 yumurtam vardı iyi gelismisti catlatma ignesi oldum o ay tutmadi sonraki ay hamile kaldım cok sükür

Merhaba arkadaşlar bende klomen kullanıyorum bugün 5inci günüm ama bende ki yan etkisi sürekli ateş basması sizde de böyle yan etki yapti mi

Doktorum bana catlama iğnesinden bahsetmedi okuduğum yorumlarda hep iğneden bahsediyorlar iğne olması şart mı kafam karıştı stres yasiyorum :(

Selam kizlar allahim herkesin gonlune gore versin bu ay klomen kullandim hastalimin beainci gunu ama catlatma ignesi yaptirmadim sizce yumoslar ne zaman catlar budurumda olan varmi acil yardim

Ben de bu ay kullandim klomen. 5. Gun basladim 5 gun kullandim ve yarin cagirjdi bakmak icin hakkimizda hayirlisi eger tutmazsa diyete baslicam direk cunku pco bir tedavisi de diyet belli bi kilonun altina dusunce direk adetim duzene giriyor ve hamile kalma orani da artiyor bakalim hakkimizda hayirlisi insallah gelir bebeislerimiz:)) bu arada kizim da ilk asilamada tuttu beni bekletmedi insallah ikinci bebisimde cabuk gelir:)

Bende bugün ilaca başladım 5gün sonra kontrole gideceğim bakalım yumurtalar buyuyecekmi allah herkesin gönlüne göre versin

Back
X