Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana nasl tkrarla demis :)Banda dokr verdi 5 gun kullan dedi gel demedi bunu 6 boyunca tekrarla dedi tabiki benimki biraz sacma
Senin dedigin sekilde olmasi gerekiyor kullaniyorsun sonra buyumusmu diye yumurtalari kontrol ediyo catlatma ignesi vs. Seyler yapio
Valla anliycan bosuna oyaladi adam o surede gel muayene edeyim yumurtalarina bakayim demesi lazimdi herneyse simdiki doktorum cok iyiSana nasl tkrarla demis :)
Sevndim canm hakknda hayrlsi olsunValla anliycan bosuna oyaladi adam o surede gel muayene edeyim yumurtalarina bakayim demesi lazimdi herneyse simdiki doktorum cok iyi
Tsekkurler cavbnız icin :)Bende 5 gün kullandım bittikten bi kaç gün sonra da gel dedi. Yani endişe etme canım. Biliyorsun ki o yumurta olgunlaşmasına yardımcı bir ilaç hemen olgunlaşıp da çatlamaz o yüzden ilaçtan bir kaç gün sonra çağırmış. Yumurta takibi yapacak belli ki..
Bende 5 gün kullandım ama kullanırken de muayne oldum gelisiyor mu diye bitince gittim 3 yumurtam vardı iyi gelismisti catlatma ignesi oldum o ay tutmadi sonraki ay hamile kaldım cok sükürMraba sizlere bisey srucam bugun dr.a gttim ve klomen tadvsine basladi ama hap 5 gunluk dr bana hap btince degilde 16sinda gel dedi sizler nasil kullandiniz ins.gzel snuclanır .. yrumlarnzi bekliorumm
Bende dha yeni basladm bakalm hayrlsı artkBende 1ay sonra gibi başlıcam klomen tedavisine bakalım işe yarayacak mi![]()
İnş hayırlısıyla olur yaa allahım yüzümüze gülsün sevinçli haberler alalimmBende dha yeni basladm bakalm hayrlsı artk
Bndede oldu canm oMerhaba arkadaşlar bende klomen kullanıyorum bugün 5inci günüm ama bende ki yan etkisi sürekli ateş basması sizde de böyle yan etki yapti mi
Naptın canım varmı bi gelişme?Bndede oldu canm o