Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim sağol cnm . Benim sorunum düşük yaptim ve 1 seneden fazla çocuğum olmadı . Sonra hastane arayışına girdim. Dr dusuk sonrası iltihabım olduğunu ve duzensiz hastalanmamdan kaynaklı olduğunu söyledi. Sonra antibiyotik tedavisi mecburen sonrada klomen tedavisi uyguladı . İlk ay olmadı bu ay tuttu şükürler olsun hemde catlama ignesı olmadan
Ayyyy canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebisini..darısı bize olsun dua et lütfennn.. ben bu ay da adet oldum..umutlar gelecek aya kaldi
İnşallah sonuç pozitif olur bi arkadaşım preseed jel kullandı şimdi ikizlere hamile ben de onu araştırıyorum eşimin sperm sayısı düşük 12 milyon acaba biz de etkili olur mu diye
İnşallah sonuç pozitif olur bi arkadaşım preseed jel kullandı şimdi ikizlere hamile ben de onu araştırıyorum eşimin sperm sayısı düşük 12 milyon acaba biz de etkili olur mu diye
Yaşın kaç Can'ım ?Benim 31 korkuyorum zamanım gidiyormuş boşuna gibi hissediyorum benim eşimin sıkıntı var işte abisinde de aynı sorun var her şey kısmet aslında zamanı gelince olacak inşallah
Yaşın kaç Can'ım ?Benim 31 korkuyorum zamanım gidiyormuş boşuna gibi hissediyorum benim eşimin sıkıntı var işte abisinde de aynı sorun var her şey kısmet aslında zamanı gelince olacak inşallah