Klomen kullananlar!!

Cnm sonunda dualarım gerceklesti Allah sana da nasip etsin . Çok mutluyum şükürler olsun. Sabırla beklenen geldi :KK46:
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah tebrik ederim darısı başımıza siz de sorun neydi acaba ? Eşinle ilgili sıkıntı varmıydı ?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah tebrik ederim darısı başımıza siz de sorun neydi acaba ? Eşinle ilgili sıkıntı varmıydı ?

Teşekkür ederim sağol cnm . Benim sorunum düşük yaptim ve 1 seneden fazla çocuğum olmadı . Sonra hastane arayışına girdim. Dr dusuk sonrası iltihabım olduğunu ve duzensiz hastalanmamdan kaynaklı olduğunu söyledi. Sonra antibiyotik tedavisi mecburen sonrada klomen tedavisi uyguladı . İlk ay olmadı bu ay tuttu şükürler olsun hemde catlama ignesı olmadan

Cnm sonunda dualarım gerceklesti Allah sana da nasip etsin . Çok mutluyum şükürler olsun. Sabırla beklenen geldi :KK46:
Ayyyy canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebisini..darısı bize olsun dua et lütfennn.. ben bu ay da adet oldum..umutlar gelecek aya kaldi

İnşallah sonuç pozitif olur bi arkadaşım preseed jel kullandı şimdi ikizlere hamile ben de onu araştırıyorum eşimin sperm sayısı düşük 12 milyon acaba biz de etkili olur mu diye

Biliyor musun her şey nasip meselesi ne bende nede eşimde hiç bir sorun yok olmuyo biraz iltihap olmuştu oda geçti ama yine olmuyor

Biliyor musun her şey nasip meselesi ne bende nede eşimde hiç bir sorun yok olmuyo biraz iltihap olmuştu oda geçti ama yine olmuyor
Yaşın kaç Can'ım ?Benim 31 korkuyorum zamanım gidiyormuş boşuna gibi hissediyorum benim eşimin sıkıntı var işte abisinde de aynı sorun var her şey kısmet aslında zamanı gelince olacak inşallah

Yaşın kaç Can'ım ?Benim 31 korkuyorum zamanım gidiyormuş boşuna gibi hissediyorum benim eşimin sıkıntı var işte abisinde de aynı sorun var her şey kısmet aslında zamanı gelince olacak inşallah
25 yaşındayım klomende 3 ayım bakalım bu sefer olucak mi

Back
X