Gebeliğe Hazırlık Klomen kullandım bugün kontrolüm vardı ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Klomen kullandım bugün kontrolüm vardı solda 2 yumurtalık 15mm veya cm olmuş salı gel iğne yapalım dedi sağ tarafta yoktu geç yanıt verir dedi dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer hayırlı olur

Klomen kullandım bugün kontrolüm vardı solda 2 yumurtalık 15mm veya cm olmuş salı gel iğne yapalım dedi sağ tarafta yoktu geç yanıt verir dedi dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer hayırlı olur
Rabbim gönlündeki dualari kabul etsin bende klomen kullaniyorum 2.günüm bugun haftaya kontrol var benimde

Bende mart 28 başladım rgl 3 gün 4 nisan bitti 16 mm yumurta elde ettik. Sonra folik asit kullanıyorum. Bir yandan kontrolde rahim hazırdı kalınlığı filan sonra 12 nisanda gittim çatlamak üzere dedi ve cumartesi pazar obilasyon ile çatladı değerlendirdik şimdi doktor günler vermişti onları değerlendirdik ben iyne olmadım. Çoğul gebelik olabileceği için ay başı nasip olursa belli olcak rgl olmaz isem rabbim heveslerimizi isteklerimizi dileklerimizi gerçekleştirsin bu ay 🤲🤲🤲

Adetle beraber kacinci gün canım yani kac gunde 15mm oldugunu merak ettim ❤️

Bende mart 28 başladım rgl 3 gün 4 nisan bitti 16 mm yumurta elde ettik. Sonra folik asit kullanıyorum. Bir yandan kontrolde rahim hazırdı kalınlığı filan sonra 12 nisanda gittim çatlamak üzere dedi ve cumartesi pazar obilasyon ile çatladı değerlendirdik şimdi doktor günler vermişti onları değerlendirdik ben iyne olmadım. Çoğul gebelik olabileceği için ay başı nasip olursa belli olcak rgl olmaz isem rabbim heveslerimizi isteklerimizi dileklerimizi gerçekleştirsin bu ay 🤲🤲🤲
Amin inşallah canım 😘

Canım Allah yardımcın olsun insallah en kısa zamanda hamile kalırsın🤲🏻ben de klomen tedavısı goruyorum üçüncü ayımdayım normalde 17. Gun falan anca buyumus oluyodu yumurtam, fakat bu ay çörek otu bal tarçın kürü yaptım inanılmaz sekılde 13. Günde sabah kontrole gıttıgımde 20mm olmus catlamak uzere diyerek ilişki önerdi ben de sasırdım. Sana da tavsıye ederım cok işe yarayan bir kür burdaki arkadaslar sayesinde öğrendım ben de😇

Çatlıyormu bilmiyorum ki hiç çatlasa hamile kalırdım heralde 😂
Çatlaması yetmıyor canım spermin yumurtayı döllemesi gerekıyor rahme tutunması gerekıyor saglıklı sekılde eger saglıksız bır döllenme olursa zaten vücut gebeliği iptal ederek adet kanamasıyla atıyor mucizevi bir vucudumuz var 😇 örnek vermem gerekırse benım de yumurtam catlıyor ama gebelık olmuyor sebepsız infertilite durumu var esımın de degerlerı iyi hersey normal ama sonuc yok😄

Back
X