klomen kullandim kist olustu

hafizzeyneb

yusuf cinar'im geliyor :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
255
339
133
S.a arkadaslar ben pco luyum yaklasik 3 hafta once klomen kullandim yumurta olusmadi sonraki hafta incir kuru yaptim iki yumurta olustu ve hatta bir tanesi catladi.dun sancilanip acile gittim kist olusmus bir yumurta daha catlamis dedi.benim durumumda olup hamile kalan varmi acaba ? Dojtorum iki uc gun sonra bi test yap var gebelik cikabilir dedi ama olucem meraktan acaba hamilemiyim diye.lutfen tecrubelerinizi paylasin bekliyorum..

ne desem bilemedimki bacim..en iyisi adet tarihin gectikten sonra bi test yaptir :emir_bebek:

Oyle yapicam artik sagol yazdigin icin bakalim haftaya cumaya randevu aldim ins mujdeli bi haber alirim

S.a arkadaslar ben pco luyum yaklasik 3 hafta once klomen kullandim yumurta olusmadi sonraki hafta incir kuru yaptim iki yumurta olustu ve hatta bir tanesi catladi.dun sancilanip acile gittim kist olusmus bir yumurta daha catlamis dedi.benim durumumda olup hamile kalan varmi acaba ? Dojtorum iki uc gun sonra bi test yap var gebelik cikabilir dedi ama olucem meraktan acaba hamilemiyim diye.lutfen tecrubelerinizi paylasin bekliyorum..

Zeynep bende bu ay klomen kullandım . Hiç bir yumurta da büyüme yok dedi doktor. incir kürünü nasıl ve ne zaman kullandın . İncir kürünü nasıl yaptın yazarmısın lütfen...
İnşaallah Rabbim gönlüne göre verir. İnşaallah hamilesindir :)

Kaeder arkadasim oncelikle gec yazdigim icin kusurabakma.bu ay bebis olusmadi 16.gunumde adet oldum :( napalim kismet dimi onumuzdeki aylara bakicaz :)) simdi soyle ayrintili bi sekilde anlatayim gecen ay adetimin 5 gunu klomen kullanmaya basladim.14. Gunu yumurtama bakildi hic bir buyume yoktu ama doktorum sen pco lu oldugun icin yumurtlaman gec olabilir dedi.bende 16.gunumde incir kurune basladim 10 adet incir 2.5 bardak kaynayan suda 15 dk agzi kapali kaynat ilininca ic.bir hafta hersabah ac karnina bunu ictim.sonra tekrar gittim iki yumurta buyumus biri catlamis dedi bende eve gelip havucla inciri beraber icmeye basladim.3 adet gecrek havuc uzunlamasina bolunur 2.5 bardak kaynayan suda 20 dk agzi kapali haslanir ilindiktan sonra incir suyuyla karistirip sabahlari ac karnina,1 bardak icilir.ben bu sekilde yaptim acayip kasik agrilarim oldu olursa boyle bi durum telaslanma yumurta catliyo demektir.asla agrikesici kullanma benden bukadar.ins hepimiz en kisa zamanda aliriz bebislerimizi kucaklarimiza.

Back
X