- 24 Ocak 2021
- 331
- 121
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen zaten reglken kullanılan bi ilaç. Gebeysenix regl de olmayacaksınız zaten.Kızlar dün doktora gittim hiçbir sorunum yoktu ama bana gebelik testi yapılmadan vitamin birde klomen ilacı verildi adetime 2 gün var ama adet düsensizliğim var belli olmuyo sizce kullansammı gebelik olursa düşüğe neden olabilir mi ?????
İşte regl olmadım 2 gün var daha gebelik testi yapsamdaşimdi belli olmaz kiKlomen zaten reglken kullanılan bi ilaç. Gebeysenix regl de olmayacaksınız zaten.
Şimdi mi başla dedi? Reglin 3. 5. Günu filan başlanıyo bu ilaca.İşte regl olmadım 2 gün var daha gebelik testi yapsamdaşimdi belli olmaz ki
Canım Klomene şimdi başlama. Regl ol Reglinin üçüncü günü içmeye başka günde bir ya da iki nasıl tavsiye ettiyse. Ama doktorun baştan savma birisi gibi geldi bana, bence başka bir doktor bul.İşte regl olmadım 2 gün var daha gebelik testi yapsamdaşimdi belli olmaz ki
Bana regl olunca kullan demedi ilaclarını kullan haftaya gel dediŞimdi mi başla dedi? Reglin 3. 5. Günu filan başlanıyo bu ilaca.![]()
Adet gecikmesi bile yaşamadan önce asla göremez öyle bir şey, yeni mezun doktor mu ne anlamadım.Dün kontrolde doktor muayene etti herhalde sizi degilmi.
Eğer hamilelik olsa görürdü.teste ihtiyaç duymaya olur doktor anlıyor sonuçta.kucucuk birşey görse,anlasa test isterdi.
Klomen yumurta geliştirmek için veriliyor.regl olunca kullacaksin ya sorun olmaz.
Ultrasonda hemen belli olmaz ki nasıl anlayabilirDün kontrolde doktor muayene etti herhalde sizi degilmi.
Eğer hamilelik olsa görürdü.teste ihtiyaç duymaya olur doktor anlıyor sonuçta.kucucuk birşey görse,anlasa test isterdi.
Klomen yumurta geliştirmek için veriliyor.regl olunca kullacaksin ya sorun olmaz.
Bu ilaç gebelik olsa bebeği düşürebilir dimi öyle okudum benAdet gecikmesi bile yaşamadan önce asla göremez öyle bir şey, yeni mezun doktor mu ne anlamadım.
Başka doktora git.. Rahim bi dökülür yoğun kanama ile atılır. Foliküller ondan sonra büyüyüşe geçer yumurta olabilmek için. Yani tüp bebekte de böyledir klomende de baska her hangi bir yumurta büyütücü ilaçta da böyledir.Bana regl olunca kullan demedi ilaclarını kullan haftaya gel dedi
Canım regl ye iki gün var ya alttan muayenede çatlamış yumurta vs. Görmüş olabilir.yumurtalara ultrasonla baktilarsa belki gorebilir diye dedim.Adet gecikmesi bile yaşamadan önce asla göremez öyle bir şey, yeni mezun doktor mu ne anlamadım.
Gebelik durumunda her türlü ilacın kullanılması tabi ki risk taşır.Bu ilaç gebelik olsa bebeği düşürebilir dimi öyle okudum ben
Canım olay o değil ki, kız gebe olabilirim diyor. Klomene şuan başlaması risk adet görmeden. Şu durumda ultrasonla bakıp gebelik anlayabilmesi için müneccim olması gerek doktorunCanım regl ye iki gün var ya alttan muayenede çatlamış yumurta vs. Görmüş olabilir.yumurtalara ultrasonla baktilarsa belki gorebilir diye dedim.
Birde hani muayene için gidiyoruz ya doktor zaten test istemiyor ihtimali varsa test istiyor.onu anlatmaya çalıştım.
Ya işte nasıl muayene olduğunu yazmamış arkadaş.test yapmadı regl 2 gün var klomen verdi yazmış ya.Ultrasonda hemen belli olmaz ki nasıl anlayabilir
Alttan muane yapmadı karın bölgesinden baktı hiç birşey yoktu gözükmüyoduCanım regl ye iki gün var ya alttan muayenede çatlamış yumurta vs. Görmüş olabilir.yumurtalara ultrasonla baktilarsa belki gorebilir diye dedim.
Birde hani muayene için gidiyoruz ya doktor zaten test istemiyor ihtimali varsa test istiyor.onu anlatmaya çalıştım.
Hamilelik şüphem var dediniz mi doktora.Alttan muane yapmadı karın bölgesinden baktı hiç birşey yoktu gözükmüyodu
İyide her kadın gebe kalmak için gidiyor oda illaki biliyodur ben bu ilacın öyle düşük yapıcağını bilmiyodum bilsem muanede söylerdim sadece bana yumurta büyütme ilacı dediYa işte nasıl muayene olduğunu yazmamış arkadaş.test yapmadı regl 2 gün var klomen verdi yazmış ya.
Test yapmaya gerek duymamış demekki regl 2 gün var olunca kullan gel yumurta takibi yapalım demek istemiş.
Bende anlamadım normalde,normal muayene de test istemiyor doktor.ama arkadaş hamilelik şüphem var dese test yapalım derdi bence.
Hayır zaten bu doktor hamilelere bakmıyor ondan bermiş olabilirmi adet düzensizliği için gittim birde cocuk istediğim için gittimHamilelik şüphem var dediniz mi doktora.
Dediyseniz test isterdi mutlaka.yoksa zaten regl olacaksın 2 güne diye düşündü heralde.