Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı bakarmısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alya1617

Bebiş isteyen Anniş Adayı 🤲🏻
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
331
121
53
27
Kızlar dün doktora gittim hiçbir sorunum yoktu ama bana gebelik testi yapılmadan vitamin birde klomen ilacı verildi adetime 2 gün var ama adet düsensizliğim var belli olmuyo sizce kullansammı gebelik olursa düşüğe neden olabilir mi ?????

Kızlar dün doktora gittim hiçbir sorunum yoktu ama bana gebelik testi yapılmadan vitamin birde klomen ilacı verildi adetime 2 gün var ama adet düsensizliğim var belli olmuyo sizce kullansammı gebelik olursa düşüğe neden olabilir mi ?????
Klomen zaten reglken kullanılan bi ilaç. Gebeysenix regl de olmayacaksınız zaten.

Dün kontrolde doktor muayene etti herhalde sizi degilmi.
Eğer hamilelik olsa görürdü.teste ihtiyaç duymaya olur doktor anlıyor sonuçta.kucucuk birşey görse,anlasa test isterdi.
Klomen yumurta geliştirmek için veriliyor.regl olunca kullacaksin ya sorun olmaz.

İşte regl olmadım 2 gün var daha gebelik testi yapsamdaşimdi belli olmaz ki
Canım Klomene şimdi başlama. Regl ol Reglinin üçüncü günü içmeye başka günde bir ya da iki nasıl tavsiye ettiyse. Ama doktorun baştan savma birisi gibi geldi bana, bence başka bir doktor bul.

Eğer hamilelik olsa görürdü.teste ihtiyaç duymaya olur doktor anlıyor sonuçta.kucucuk birşey görse,anlasa test isterdi.
Klomen yumurta geliştirmek için veriliyor.regl olunca kullacaksin ya sorun olmaz.
Adet gecikmesi bile yaşamadan önce asla göremez öyle bir şey, yeni mezun doktor mu ne anlamadım.

Ultrasonda hemen belli olmaz ki nasıl anlayabilir

Bana regl olunca kullan demedi ilaclarını kullan haftaya gel dedi
Başka doktora git.. Rahim bi dökülür yoğun kanama ile atılır. Foliküller ondan sonra büyüyüşe geçer yumurta olabilmek için. Yani tüp bebekte de böyledir klomende de baska her hangi bir yumurta büyütücü ilaçta da böyledir.

Adet gecikmesi bile yaşamadan önce asla göremez öyle bir şey, yeni mezun doktor mu ne anlamadım.
Canım regl ye iki gün var ya alttan muayenede çatlamış yumurta vs. Görmüş olabilir.yumurtalara ultrasonla baktilarsa belki gorebilir diye dedim.
Birde hani muayene için gidiyoruz ya doktor zaten test istemiyor ihtimali varsa test istiyor.onu anlatmaya çalıştım.

Canım regl ye iki gün var ya alttan muayenede çatlamış yumurta vs. Görmüş olabilir.yumurtalara ultrasonla baktilarsa belki gorebilir diye dedim.
Birde hani muayene için gidiyoruz ya doktor zaten test istemiyor ihtimali varsa test istiyor.onu anlatmaya çalıştım.
Canım olay o değil ki, kız gebe olabilirim diyor. Klomene şuan başlaması risk adet görmeden. Şu durumda ultrasonla bakıp gebelik anlayabilmesi için müneccim olması gerek doktorun 😂😂

Ultrasonda hemen belli olmaz ki nasıl anlayabilir
Ya işte nasıl muayene olduğunu yazmamış arkadaş.test yapmadı regl 2 gün var klomen verdi yazmış ya.

Test yapmaya gerek duymamış demekki regl 2 gün var olunca kullan gel yumurta takibi yapalım demek istemiş.

Bende anlamadım normalde,normal muayene de test istemiyor doktor.ama arkadaş hamilelik şüphem var dese test yapalım derdi bence.

Alttan muane yapmadı karın bölgesinden baktı hiç birşey yoktu gözükmüyodu

Alttan muane yapmadı karın bölgesinden baktı hiç birşey yoktu gözükmüyodu
Hamilelik şüphem var dediniz mi doktora.
Dediyseniz test isterdi mutlaka.yoksa zaten regl olacaksın 2 güne diye düşündü heralde.

Ya işte nasıl muayene olduğunu yazmamış arkadaş.test yapmadı regl 2 gün var klomen verdi yazmış ya.

Test yapmaya gerek duymamış demekki regl 2 gün var olunca kullan gel yumurta takibi yapalım demek istemiş.

Bende anlamadım normalde,normal muayene de test istemiyor doktor.ama arkadaş hamilelik şüphem var dese test yapalım derdi bence.
İyide her kadın gebe kalmak için gidiyor oda illaki biliyodur ben bu ilacın öyle düşük yapıcağını bilmiyodum bilsem muanede söylerdim sadece bana yumurta büyütme ilacı dedi

Hamilelik şüphem var dediniz mi doktora.
Dediyseniz test isterdi mutlaka.yoksa zaten regl olacaksın 2 güne diye düşündü heralde.
Hayır zaten bu doktor hamilelere bakmıyor ondan bermiş olabilirmi adet düzensizliği için gittim birde cocuk istediğim için gittim

Şimdi arkadaşım klomen falan kullanma sen.
Klomen regl olunca 3.veya 5. Gün kuaniliyor.yumurta oluşumu için.doktor ne şekilde onerdiyse günde 3 veya 2 o şekilde kullan.sonra haftaya git yumurta gelişimini takip etsin ama regl olmadan kullanılmaz.

Gebelik şüphen varsa hiç ilaç kullanma.regl olunca rahat rahat kullan.

Back
X