Klomen kullanımı ve gebelik

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba Klomen e başladım reglimin 5.gunu .Klomen kullanıp benimle deneyimlerini paylaşacak olan ve hamile kalan var mı ? Bu dönemde gebelik olmasini kolaylaştıracak önerileriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum

Merhaba canım hosgeldin, ben de bu ay ilk defa klomen kullandım ardından catlatma ignesi oldum, 12 mayıs adet tarihim sabırsızlıkla bekliyorum

Doktorunuzu dinleyin muhakkak
Doktora danışmadan kolaylaştırsın diye ilave kür vs denemeyin
Sakin olun her şeyden önce
Rabbim nasip eder inşallah

Canım bende klomen kullandım ve hayıt tohumu aslanpençesi de kullandım ve ilk ayda ikizlere hamile kaldım ne etki etti tam bilmiyorum ama oldu

Hayır tohumu ve Aslan pençesini nasıl kullandınız babada klomen verdi doktor 21 adet günüm bitince başla dedi bende anne olmak istiyorum 1 yıldır korunma yok ve olmuyor tek hasretim duam bu hayırlısıyla diliyorum hayır otu ve Aslan pençesini Nasıl kullandınız

Merhabalar, tekrar telefon değişikliği yaptım henüz gördüm mesajınızı tam da beklediğim gibi 12 mayısta adet oldum ardından ikinci kez klomen ve iğne kullandım bugün adet günümdü ve sabah yine adet oldum maalesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…