Merhaba Klomen e başladım reglimin 5.gunu .Klomen kullanıp benimle deneyimlerini paylaşacak olan ve hamile kalan var mı ? Bu dönemde gebelik olmasini kolaylaştıracak önerileriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhaba Klomen e başladım reglimin 5.gunu .Klomen kullanıp benimle deneyimlerini paylaşacak olan ve hamile kalan var mı ? Bu dönemde gebelik olmasini kolaylaştıracak önerileriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Hayır tohumu ve Aslan pençesini nasıl kullandınız babada klomen verdi doktor 21 adet günüm bitince başla dedi bende anne olmak istiyorum 1 yıldır korunma yok ve olmuyor tek hasretim duam bu hayırlısıyla diliyorum hayır otu ve Aslan pençesini Nasıl kullandınız
Merhabalar, tekrar telefon değişikliği yaptım henüz gördüm mesajınızı tam da beklediğim gibi 12 mayısta adet oldum ardından ikinci kez klomen ve iğne kullandım bugün adet günümdü ve sabah yine adet oldum maalesef (