Klomen kullanımı yumurta oluşumu

Ayseggg000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
3
0
1
27
Geçen hafta doktorum klomen vermişti pazartesi bitti ilaç yumurta oluşmuş bu süreç nasıl ilerliyor daha önce yaşayan var mı

Geçen hafta doktorum klomen vermişti pazartesi bitti ilaç yumurta oluşmuş bu süreç nasıl ilerliyor daha önce yaşayan var mı
İlaç bittiğinde tekrar doktoruna gitmen gerekitor yumurtalarin büyümüş mu kaç mm büyümüş onları söylüyor ya kendisi catlasin diye bırakır yada çatlatma iğnesi yapıyor . İlişki günleri öneriyor. Klomen kullaninca bitmiyor yani şuan yumurtalarina bakmadı gerekiyor

Kontrole gittim bugün 2 tane yumurta oluşmuş dedi büyüklüğünü söylemedi yumurtanın bir tanesinde kist oluşmuş ilişki günlerini söyledi çatlayıp catlamadigini söylemedi sadece yumurtan oluşmuş dedi

Bende letu kullandim gittim 2 yumurtam büyümüş birinden daha umutluyum dedi. Günaşırı ilişki önerdi..Boyutunu banada söylememişti ben sonradan msj atıp öğrendim 12-14mm dedi adetin 8 günü..böyle iğne kullanmadan gebe olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…