nacwes Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️ Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 743 579 323 İzmir 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacwes #1 Gecen ay adetin 5.gunu baslayarak 5 gun boyunca ilkez klomen kullanmaya basladim adetim 2gun gecti kanda baktm negatif 7gun gecti ewde kendim test yaptm negatif ve doktoruma danisarak tarlusal almaya basladmbugun ilacn 3, Gunu adetimde 10gun gun gecti adet olmadm boyle bisey yasayan warmi aranizda
Gecen ay adetin 5.gunu baslayarak 5 gun boyunca ilkez klomen kullanmaya basladim adetim 2gun gecti kanda baktm negatif 7gun gecti ewde kendim test yaptm negatif ve doktoruma danisarak tarlusal almaya basladmbugun ilacn 3, Gunu adetimde 10gun gun gecti adet olmadm boyle bisey yasayan warmi aranizda
fbtl Bir hayal Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 8.292 15.637 448 35 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacwes #2 nacwes .!.: Gecen ay adetin 5.gunu baslayarak 5 gun boyunca ilkez klomen kullanmaya basladim adetim 2gun gecti kanda baktm negatif 7gun gecti ewde kendim test yaptm negatif ve doktoruma danisarak tarlusal almaya basladmbugun ilacn 3, Gunu adetimde 10gun gun gecti adet olmadm boyle bisey yasayan warmi aranizda Genişletmek için tıkla... Ben klomen kullandığım ay çatlama iğneside vurulmuştum vurulduktan 22 gün sonra adet gördüm ve kistte yoktu. Adet günüme görevde 7 gün gecikmiş oldu. Bu ay ne olacak bilmiyorum.
nacwes .!.: Gecen ay adetin 5.gunu baslayarak 5 gun boyunca ilkez klomen kullanmaya basladim adetim 2gun gecti kanda baktm negatif 7gun gecti ewde kendim test yaptm negatif ve doktoruma danisarak tarlusal almaya basladmbugun ilacn 3, Gunu adetimde 10gun gun gecti adet olmadm boyle bisey yasayan warmi aranizda Genişletmek için tıkla... Ben klomen kullandığım ay çatlama iğneside vurulmuştum vurulduktan 22 gün sonra adet gördüm ve kistte yoktu. Adet günüme görevde 7 gün gecikmiş oldu. Bu ay ne olacak bilmiyorum.
arzu_nur77 şükürler olsun seni bana verene Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2007 732 53 648 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nacwes #3 bendede aynı sorun var ya 6 gün oldu adet gecikeli hala yok adet