klomen kullanıp hamile kalan oldumu? ??

Bu klomeni bende cok duydum ne olunca veriyor doktor canim.. benmde ikimizjnde hic sorun yok hamile kal gel.dedi polip aldirdim uzerinden 3 adetim.gecti 4 ay olmazsan gel demisyi vallla doktor kizicak ama gidicem bayramdan sonra belki banada biseyler verir

Iste cnm nisan basinda polipi aldi sonra bakti tertemiz artik gelme yorma kendini hamile kal gel dedi. Doktorum sagolsun asla ilac turu vermeyi sevmiyor. Folik asit bile istersen ic dedi. Bende eczaneden aldjm.iciyorum. 4 ay olmazsan yine gel.dedi herlde ozman bakicak bidaha. Bu ay bitince gidicem hemen ins hepimizn bir an once guzel haberleri gelir

Üç kez kullandım çatlatma iğnesi ile birlikte. Yumurtam kendiliğinden büyüyordu ama doktorlar yine de kullandirdilar. Ama gebe kalamadim. Ben bitkisel kürler ve rahim filmi sayesinde gebe kaldım ve oğlum şu an yanımda uyuyor. Allah isteyen herkese nasıl etsin. İnşallah sizde ise yarar.

Canim diğer topiklere baksaydın fikirler alırdın , ilaçla olmayınca belki iğne verir ..
Allah yardımcın olsun canim tez vakitte hamiş olursun insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…