Klomen kullanip hamile kalan varmi? Kaçinci denemede kaldiniz..

Sanemsydmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
26
21
3
30
Merhaba kizlar, doktorum polikistikover teşhisi kydu. Yumurta tembelligim var. Klomen kullandm ilk ay gnde 2 ise yaramadi bu ay 3 e ciktik sadece sağda tek yumurtam olustu 19mm kendsi catladi ama hamile kalamadm. :( hic boyle yasayip snra hamile kaln varmi.

Bende hemen olsn diye tup istiyorm ama kayinvalidm karsi cikiyo. Olur daha ne gerk var ona dye :( birzda korkuyorm tabi zormus diye duyuyorm hep

Bende bu ay başladım tedaviye.. klomen değildi ama benim kullandıklarım... çatlatma iğnemi oldum bekliyorum ama hiç umut yok içimde niye bilmiyorum :(

Canım herkesin ki zor olacak diye bi kanun yok 3sene dusunmediniz mi yoksa olmadı mı? Bizimki olmadı ve pko bizi cok zorladı pkonunda evreleri var tabi ama olmayınca olmuyor bu boyle gidiyor ne kadar erken okadar iyi... klomen le sansın cok az gibi geldi bana en azından aşilama yapın bence

Bnimde hic umidim yok klomenden. Oyuzden bu konuda fikir almak istedm. 3 yil korunmadm hic olmadi. Aşilama nasl oluyor

Ben igneli asılama yapmiştim yine 1 yumurta olgunlaşması bekleniyo catlatma ignesi vuruluyordu galiba cok oldu unuttum sonra erkegin spermi yıkanıp en kaliteli olanlar secilip enjekte ediliyo tabi bu arada ilişki yasak olmuyo yani dogal yoldan gebelik bekleniyo

Benm yumrtam kndisi catladi sadece buyumuyo du. Yumurta rezervim de iyiyms ama olmadi. Doktorm hala klomen deneyelm 6 ay diyo bnm hic umidm yok bilmiyorm nasl yapsam.

Tup bebek hemen yapiyolarmi ki. Yasim 21 daha tedaviye 3 ay once basldm.

Klomen kullandığımın ikinci ayında hamile kalmıştım ama devam etmedi. Tabi bu klomenle alakalı değil.

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsun? Klomen, aşılama, tüp bebek denemiş biri olarak bu zamana kadar ki süreçten bahsederken yardımcı olmaya çalışırım.

Klomen kullandığımın ikinci ayında hamile kalmıştım ama devam etmedi. Tabi bu klomenle alakalı değil.

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsun? Klomen, aşılama, tüp bebek denemiş biri olarak bu zamana kadar ki süreçten bahsederken yardımcı olmaya çalışırım.
3 yillik evliym 2 aydir klomn deniyrz ilk denemede hic yumurta olgunlasmadi. 2. De bitane oldu catladi kndisi ama oda basarisz oldu.

Merhaba kizlar, doktorum polikistikover teşhisi kydu. Yumurta tembelligim var. Klomen kullandm ilk ay gnde 2 ise yaramadi bu ay 3 e ciktik sadece sağda tek yumurtam olustu 19mm kendsi catladi ama hamile kalamadm. :KK43: hic boyle yasayip snra hamile kaln varmi.
Ben. ..iki yumurta oluştu kendiliğinden çatladı hamile kalamadım ekim ayında. Sonra aman dedim olmadi dedim ocakta kendiliğinden hamile kaldim. Çok şükür maşallah rahat olursanız olur büyük sorun yoksa

Back
X