Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esilaada

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
34
12
8
31
Merhaba! Arkdşlar klomen hakkında bilgi verirmisiniz ben doktora gitmiştim geçen ay kist vardı ilaç verdi geçti çok şükür bu ay bebek istiyoruz dedğimizde klomen verdi yumurtalklara baktı birşy çıkmadı çok şükür ama klomen verdi kolaylaştırsın diyemi ? Adetn 5 gnü kullandım 5günlüktü sabah akşam içtim

Merhaba canım klomen yumurtanı büyütüm geliştirme amaçlı verilir inşallah dileğine kavuşursun

Bene gunde 1 adet iciyorum ardindan cat ignesi oluyorum ilkinde olmadi bu ay klomenle ikinci ayim umudum yok bakalim

Bu çatlatma iğnesi olmadan yunurtma çatlamıyormu iğne yapıyolar

Catlamama ihtimali olabiliyor kiste donusuyor o zamanda. Cat ignesi hem daha net iliski tarihi veriyor hemde catlamayip buyumeye devam edip kist olmasini engelliyor. Baska bir artisi faydasi var mi bilmiyorum.

Catlamama ihtimali olabiliyor kiste donusuyor o zamanda. Cat ignesi hem daha net iliski tarihi veriyor hemde catlamayip buyumeye devam edip kist olmasini engelliyor. Baska bir artisi faydasi var mi bilmiyorum.
Yaa ben o iğneden korkuyorum klmen kullandım doktora gittim yaptırmadm gün verdi yumurtlama zamannda dr muayene etse anlaşılmazmı acaba çatlyp çatlamdıgı

Yaa ben o iğneden korkuyorum klmen kullandım doktora gittim yaptırmadm gün verdi yumurtlama zamannda dr muayene etse anlaşılmazmı acaba çatlyp çatlamdıgı

Muayenede anlasir catladigi canim. Kalcadan igne bende yaptiramamda ovitrelle karindan yapiliyo oyle igne gibi degil kucucuk en ufak birsey hissetmiyorsun. B12 yaptircwktim yaoptiramadim mesela:)

Muayenede anlasir catladigi canim. Kalcadan igne bende yaptiramamda ovitrelle karindan yapiliyo oyle igne gibi degil kucucuk en ufak birsey hissetmiyorsun. B12 yaptircwktim yaoptiramadim mesela:)
Ben de gelecek ay başlayacam bir şey soracaktım sürekli takibe gitmek gerekiyor mu çalışıyorum devamlı izin alamıyorum nasıl kullandınız klomeni

Ayy bilmiyorum bakalım ne olacak ya tarlusal diye bi ilaç verdi bunn ne için oldugunu anlamdm sabah arycam doktoru kfm karştı aslnda bir prblem yok hızlandırmak için klmen vermişti

Ben de gelecek ay başlayacam bir şey soracaktım sürekli takibe gitmek gerekiyor mu çalışıyorum devamlı izin alamıyorum nasıl kullandınız klomeni
Ben adetin 3 gnü muayene gittim 5.ci günü klmene başla dedi 5 günlük bir ilaç sabah akşam kullandım sonra bana iğne dedi korkup yaptırmadm ama yaptırmayanda var yaptrnda varmış

Merhabalar
Ben 31 yaşındayım.Evleneli 18 ay oldu. biz eşimle evlediğimizden beri çocuk istiyoruz.Yaşım dolayısıyla beklememem gerektiğini düşünüyorum. bundan 6 ay önce eşimle doktora gittik. onda bir sorun yok. Benim de hormon testlerimde birşey yok. Adetim 1 gün bile gecikmez çok düzenle olurum tam 10 gün olurum. sadece yumurtalamam zayıfmış. onun için 4 ay klomen kullandım 2 ay sadece klomen 2 ay hem klomen hem çatlatma iğnesi. 5.ayda da rahim filmi çekildi hiçbirşey yok yine klomen ve iğne vurundum. (klomen kullandığımda hep 2şer tane yumurta oluştu. 18mm -22mm arasında genelde bu sayı az mı? ) Geçen ay adetimin 3.günü yine doktora gittiğimde doktor aşılama yapalım dedi. Kist oluşmuş vazgeçtik. önümüzdeki ay 3. günü gel inşallah gecikirsin dedi. Ben bugun yine adet oldum.Cuma günü doktora gideceğim. soğan suyuda içtim. incir+havuç suyuda ne yapmalıyım. Aşılama nasıl birşey? Klomenle tekrar devam edeyim mi?

Kisa yoldan yumartayla spermi bulusturma islem igneye spermi alip 20 dakika icinde alttan yumurtaya enjet ediyolar

Bence aşılamayı da dene yaşın çok da sıkıntı değil anan sen yinede aşılama yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…