Kızlar merhaba . Devlet hastanesine gidiyorum ve bu 3.klomen kullanmışım. 1.kullandığımda 20 mm yumurtam oluştu aşılama yapıldı ama tutmadı 2.kullanımda 9 mm oldu ve büyüme olmadığı için iptal edildi. Yarın günde 2 kez kullanıcam bu sefer büyüme olur mu sizce . Sonrasında iğneye geçiliyormuş galiba ama o süreci de yaşamak istemiyorum. Pcos lu olup bu şekilde hamile kalan var mı
Merhaba canım bende bugun klomeni bitirdim günde 2 doz 3.günde başladım ve bugun 8.günüm klomen bitti artık yumurtlama gününü bekliyorum daha garanti olsun diye de ovulasyon testi de kullanıyorum bakalım hayırlısı hakkımızda
Canım inşallah bu sefer olur benimde 2. Kez kullanışım 1. De olmadı kimyasal oldu sonra kistim oldu doğum kontrol hapıyla geçti şimdi 2.tedavim cuma iğne vurulcam son bir hakkım kaldı bu da olmazsa aşılama
Canım inşallah bu sefer olur benimde 2. Kez kullanışım 1. De olmadı kimyasal oldu sonra kistim oldu doğum kontrol hapıyla geçti şimdi 2.tedavim cuma iğne vurulcam son bir hakkım kaldı bu da olmazsa aşılama
Hmm bende hic bakmadı çatlamış mı diye cagırıyor catlamamıssa igne verıyor yolluyor. Kontrole tekrar cGırmıyo bana reglin gecikirse hemen gel gecikmezse reglın 2-3. Günü gel dedi
Hmm bende hic bakmadı çatlamış mı diye cagırıyor catlamamıssa igne verıyor yolluyor. Kontrole tekrar cGırmıyo bana reglin gecikirse hemen gel gecikmezse reglın 2-3. Günü gel dedi
kızlar dün kontrole gittim doktor yumurtaların büyümemiş 10 mm olmuş ama yine de perşembe gel büyüme olmaz ama tedbir amaçlı bi gel Dedi. Ama umudum yok. Gelecek ay da iğneye başlıycam sanırım gonal f verecekmiş. İçimden bir ses tüp bebeğe kalacak diyor