klomen kullanıp yumurtası büyümeyenler yada geç büyüyenler yardım

Hiç üzülme canım bendede pco var ve bende klomenı 4ay günde 3 kez kullandim ama yumurtalarımda en ufak bir büyüme olmadı ve doktorum igneye başlattı aşılama tedavisine ve hiç büyüyecegini sanmadigim yumurtalarim cok güzel büyüdü hatta dün hamile oldugumu ögrendim ve bebegimin kesesini bile gördüm;) allahım biranönce sanada nasip etsin insallah...

ay canım ya çok sevindim senin adına kusura bakma sık girmiyorum buaralar şimdi gördüm yazdığını hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş
darısı benm başıma ve isteyen herkesin başına inş

aşılama mı oldun yoksa kendiliğinden mi hamile kaldın canım iğneyi nasıl kullandın adı ne kaç doz çatlama ipğnesi kullanıldımı

kaç yumurtan gelişti kusura bakma soru yağmuruna tuttum senide adet düzensizliğin varmıydı buarada

gecen ay bunlari yazmistim. Bu ayki tedavimde yasadiklarimi paylasayim dedim. Yine gunde 2 kullandim hapi. gecen ay incir yedigimde buyumeye basladi diye incir de yedim arada. 11. gunde 4 tane buyuk yumurtam olmus 16 17 17 21 .. 12. Gun ignemi vuruldum simdi bekliyorum :)
Ben bu dwgisimi incire bagladim. ins guzel sonuclanir.

inş güzel haberler verirsi canım bizlere bende incir kürü yapacaktım fakt burada incir kürü dikkat diye başlık vardı orda incirin yumurtaları baskıladığını yazmışlardı benmde kafam karıştı bıraktım bende mi yapsam acaba

Ben de 1.5 yılın ardından bu ay klomen kullanmaya başladım, ilaç bittikten 1 gün sonra doktoruma gittim,3 yumurtam oluşmuştu biri 19mm,diğerleri de 12mm ve 8mm. Doktorum 19.mm olan yumurta fazla gelişmiş büyük ihtimalle çatlamaz,diğerlerine bakıcaz dedi ve 2 gün sonraya randevu verdi.. şimdi forumda yazan arkadaşlara bakıyorum 20-21-23mm lik yumurtalar için çatlama iğnesi oluyorlar.. bana niye böyle dedi doktor,kafam çok karıştı. Bir de doktorum bana bu ay çatlatma iğnesi yapmayacağını kendiliğinden çatlamasını takip edeceğini söyledi. Merak ettim fikirlerinizi arkadaşlar,yorum yaparsanız sevinirim :)

ay canım ya çok sevindim senin adına kusura bakma sık girmiyorum buaralar şimdi gördüm yazdığını hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş
darısı benm başıma ve isteyen herkesin başına inş

aşılama mı oldun yoksa kendiliğinden mi hamile kaldın canım iğneyi nasıl kullandın adı ne kaç doz çatlama ipğnesi kullanıldımı

kaç yumurtan gelişti kusura bakma soru yağmuruna tuttum senide adet düzensizliğin varmıydı buarada

Tesekkür ederim iyi dileklerin icin sizler icinde hep dua ediyorum hayırlıyla insallah biranönce mutlu haberlerinizi alirız:-) canım bende pco oldugu icin adetlerim cok düzensiz klomenide 3 ay kullanip sonuc alamayinca aşılamaya gectik ilk tedavimde günde bir defa 75 doz gonal-f vurdum ve yumurtam büyüyünce ovıtrelle çatlatma ignesini yapıp ertesi gün eşimle aşılama icin hastaneye gittik fakat o ay malesef tutmadi:( sonraki ay yine aynı sekilde gonal-f ignemi sonrasinda catlatma ignemi vurdum ama bu sefer aşılama yapmadık doktor ilişkiye birakacagiz dedi ve söyledigi günlerde iliskiye girdik ve o ay hamile kaldim fakat 4 haftalık düsük yaptım:( ayni surec ücüncü defa tekrar basladi gona-f, catlatma ignesi ardindan iliski ve suan 6,5 haftalık hamileyim ama bu sefer doktorum düşük tehlikesine karşı progesteron iceren bir jel verdi gunde iki defa uyguluyorum sanirim 3 ayi bitirene kadarda kullanacagim cok şükür bir problem yok:-) sormak istedigin birsey olursa lütfen sor bildigim birseyse yardımcı olmak isterim:-) sevgiler...

Bu arada benim düşük yaptigim hamileligimde 1 yumurtam, suankinde ise 2 yumurtam buyümüstü ama aslında önemli olan yumurta sayısından cok yumurtanin kaliteli olmasi

Son düzenleme:
Tesekkür ederim iyi dileklerin icin sizler icinde hep dua ediyorum hayırlıyla insallah biranönce mutlu haberlerinizi alirız:-) canım bende pco oldugu icin adetlerim cok düzensiz klomenide 3 ay kullanip sonuc alamayinca aşılamaya gectik ilk tedavimde günde bir defa 75 doz gonal-f vurdum ve yumurtam büyüyünce ovıtrelle çatlatma ignesini yapıp ertesi gün eşimle aşılama icin hastaneye gittik fakat o ay malesef tutmadi:( sonraki ay yine aynı sekilde gonal-f ignemi sonrasinda catlatma ignemi vurdum ama bu sefer aşılama yapmadık doktor ilişkiye birakacagiz dedi ve söyledigi günlerde iliskiye girdik ve o ay hamile kaldim fakat 4 haftalık düsük yaptım:( ayni surec ücüncü defa tekrar basladi gona-f, catlatma ignesi ardindan iliski ve suan 6,5 haftalık hamileyim ama bu sefer doktorum düşük tehlikesine karşı progesteron iceren bir jel verdi gunde iki defa uyguluyorum sanirim 3 ayi bitirene kadarda kullanacagim cok şükür bir problem yok:-) sormak istedigin birsey olursa lütfen sor bildigim birseyse yardımcı olmak isterim:-) sevgiler...

Bu arada benim düşük yaptigim hamileligimde 1 yumurtam, suankinde ise 2 yumurtam buyümüstü ama aslında önemli olan yumurta sayısından cok yumurtanin kaliteli olmasi

çok sağol canım cvpların için bebeğini allahm korusun inş bende bu ay günde 5 tane olmak üzere 2buçuk kutu klomen kullandım adetimin 5.günü başladım bugün 14.günümdü doktrm sol tarafımda 20 milim sağdada büyümkte olan yumurtalar gördü ve çatlama iğnesi oldum yarın çalışmalara başlaycğz inş çok mutluyum inş güzel sonuçlanır bana dua et sen hamilesin duan kabul olur inş buay olur inşşş

Bu2. Klomen kullanisim.oncekinde12.gun yumurta buyumemisti 7mm dedi.budaoyle oldu. Su anda da adet gormem lazim ama olmadi .cok sıkıntı liyim. Surekli wcye gidip bakiyrm acaba oldu mu diye.adet olunca hsg istedi. Domtora gitmekten biktim artik.inat ettim gitmicem diye ama napicam bilmiyrm:36:

Senle ayni durumdayim uç kez klomen kullandim yumosum hic gelişmedi doktorum gelecek ay hsg çektirip tedaviyi degistircem dedi ne yapacgimi sasirdim sen ne yaptin?

4mm yumurtam vardi sağda 5gun gunde 3 klomen kullandim bugun kintrole gittim hic yumurta goremedi ozaman o yumurtam ne oldu

Back
X