Klomen kullanlar

Svckand

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
51
5
6
24
Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce klomen kullandim o 2 hafta sonrası beyaz akıntılarım geldi görüşlerimde hafif acimalar var sizce gebelik belirtisi mi

Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce klomen kullandim o 2 hafta sonrası beyaz akıntılarım geldi görüşlerimde hafif acimalar var sizce gebelik belirtisi mi
Bende kullandım iki gün önce bitti yumurtlamadan on dört gün sonra test yaparsanız çıkar varsa

Canım benımde klomen bitişinin 6. Günü yarın çatlama iğnesi olucam benımde beyaz şeffaf karışık akıntım geliyo ve kasıklarımda ağrım var

Canım benımde klomen bitişinin 6. Günü yarın çatlama iğnesi olucam benımde beyaz şeffaf karışık akıntım geliyo ve kasıklarımda ağrım var
Ya benimde bu hafta yumurtlama olması lazım ama bende akıntıdan başka hiçbir belirtim yok acaba olmadı mı yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…