Klomen kullanmaya başlayacagim bugün..nedir ne degildir bir bakabilir misiniz kizlar...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
2.5 senedir evliyim ve sadece ilk 6 ay d.kontrol hapiyla korunduk sonra 6 ay kadar da esim korunddu..ama ondan sonra olmadi olmadi olmadi....(( dr kittm spermiyogram.hormon testleri kan testleri yaptirdik.2 ay omce kist cikti yasmin kullnadim bir ay bu arada Çakşır cayi içtik esimle .bi ay geç geldi reglim umitlenmistim ama gene olmadi bugun 3.günü dr gittim ve klomen verdi..gunde 1 tane 5 gun atacaksin 19.gunu geleceksindedi. Iliski olsun mu dedim yoo gerek yok dedi...bunu kullannan ve sonuc alan var mi ..ne zman sonuc aldiniz?

ben ilk kullandığım ay hamile kaldım canım günde 2 tane sabah akşam alıyordum klomeni adetin 5.gününden itibaren 5 gün kullandım ve 2 gün durup 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi doktorum ve ay sonunda hamile kaldığımı öğrendim

Tugce15darisi basimiza diyelim.canm bnde bu ilaci ilk defa bu ay kullandim ekstradn iki ilac daha verdi 5 gun kullandim ayin 20de adet olmam lazim eger adetim iki gun gecerse doktor gel dedi insallh rabbm kismet eder bizede tugce sen o ay hissettin mi gebeligini ne bilim agri faln bilgilendirrsen cok mutlu olurum simdisen tsk ederim

yok canım yaa aksine her ay ümitli olurken o ay hiç ümit gelmedi bana hamile değilimdir gene diyordum eşim hamilesin bence diyodu normaldede göğüslerim acır benim o ayda acıyodu ama farklı olan tek şey göğüs ucu etrafının sivilcelenmesiydi öle olunca acaba hamile miyim dedim ve test yaptım öyleymiş allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inş. herşeyin bi zamanı var ümidinizi yitirmeyin derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…