Klomen letu ovitre

Melihadefne

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
5
4
6
36
Merhaba arkadaslar ben yasadiklarimi anlatmak istedim umarim umut dolu guzel gunler bizileri bekliyordurBen genc kizligimdan beri pko hastasiydim ve hic adet gormuyordum
Bu yaz evlendim bebek karari verdik esimle
Klomen ve glifor kullandim ilk ay yumurtlamam olmadi
Doktorum ilacin dozunu artirdi ve glifor kullandim yine yumurtlamam olmadi
Ve doktorum letu adida aslinda meme kanserinde kullaninan icegiri ostrejen baskilamak olan bir ilac verdi 10 gun kullanip ara ara kontrole gittim ve 2 tane yumurtam oldu biri 18mm digeri 20 mm ve ovitrelle verdi karindan vuruldum
Doktorum ogun iliski bir gun ara sonra iliski onerdi
Ardan 13 gun gecti test yaptim silik bir cizgi cikiti 16.gun bugun tekrar yaptim silik cizgi daha belirginlesti pazartesi doktora gidip kan testi yaptiricam hayirlisi
Insallah herkes bebgine kavusur birgun
Ben hamile kaldiysam herkrs kalir cunku hic bir zman adet gormemistim ben

İnşallah güzel ve hayırlı haberler alırısın :anneadayı: umudunu asla kaybetme sende benim gibi bu tedavide daha çok yenisin biraz sabır lazım güzel günler için :anne:

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :anne: bu arada çok kolay bir tedavi yöntemi bu hemen hemen iki kadından biri bu tarz ilaçlarla gebe kalıyor zaten yani adet görmüyor olusun dev bir sıkıntı değil bak iki hap la halloluyormus :) Allah başka dert vermesin gebe kalamamadaki en önemsiz en korkulmamasi gerekilen şey pcos neden bu kadar önemliymiş gibi davraniir hiç anlamam beterin beteri var :(

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :anne: bu arada çok kolay bir tedavi yöntemi bu hemen hemen iki kadından biri bu tarz ilaçlarla gebe kalıyor zaten yani adet görmüyor olusun dev bir sıkıntı değil bak iki hap la halloluyormus :) Allah başka dert vermesin gebe kalamamadaki en önemsiz en korkulmamasi gerekilen şey pcos neden bu kadar önemliymiş gibi davraniir hiç anlamam beterin beteri var :KK43:

Merhaba yazalı baya olmuş ama gene de sormak istiyorum, letuyu bende dün kullanmaya başladım herhangi bir yan etki yaşadınız mı ? Bende biraz sersemlik yaptı başka bir etki olmadı inşallah yaşamam.
Ben beş gün kullanıcam inşallah bende sizin gbi hamile kalır da bebeğime kavuşurum :)

Back
X