Klomen+letu sonrasi 3 yumurta

dentist12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
53
88
3
31
Kızlar lütfen cevap verin. merhaba bana Dr adetin 5.gunu 5 gün letu+klomen verdi bugün 15.gün 17 18 19 mm 3 yumurta oluşmuş yarın otrivelle iğne verdi 3 gün gün aşırı ilişki verdi. Sizce 3üz olasılığı var mi korktuk biraz. Duydunuz mu ne düşünüyorsunuz

Kızlar lütfen cevap verin. merhaba bana Dr adetin 5.gunu 5 gün letu+klomen verdi bugün 15.gün 17 18 19 mm 3 yumurta oluşmuş yarın otrivelle iğne verdi 3 gün gün aşırı ilişki verdi. Sizce 3üz olasılığı var mi korktuk biraz. Duydunuz mu ne düşünüyorsunuz
Kolaman letrasanda cogul gebelik olabiliyor oda kısmet meselesi çok yumurta olup gebe kalmayanlarda var böyle düşünme allah hayırlısı neyse onu nasip etsin:)

Kolaman letrasanda cogul gebelik olabiliyor oda kısmet meselesi çok yumurta olup gebe kalmayanlarda var böyle düşünme allah hayırlısı neyse onu nasip etsin:)
Çok teşekkürler aynen kısmet zaten gergin bi süreç insan kendini daha da çok geriyor kafası karışıyor da amin hayirlisi olsun hepimizin hakkında:)

Çok teşekkürler aynen kısmet zaten gergin bi süreç insan kendini daha da çok geriyor kafası karışıyor da amin hayirlisi olsun hepimizin hakkında:)
Rica ederim aynen kolay bir süreç degil düşünme hiç tutumu tutacak mı diye kafanı boşalt gönlünce olsun her şey :)

Herkese merhaba
Rabbim kısa zamanda hepımızı sağlıklı gebelikler ıle müjdelesin
Bende bu ay letu kullanmaya başladım adetın 3 günü 5 gün sabah akşam adetin 10 günü kontrole gittim ama en büyük yum 8mm di 5 gün daha kullan kontrole gel dedı ıkıncı dozda buyur sizin böyle oldu mu pko var bende aynı zamanda infolic kullanıyorum büyüyünce hangı tedavıyı uyguluyor

Back
X