Klomen mi femara mi?

DeriNEFES

Nasip💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
633
265
53
İyi akşamlar hanımlar... 2 kaybimdan sonra. Ekimde klomen kullandım ama gebelik oluşmadı. Bugün tekrar doktora gittim. Bu sefer farklı bi ilaç femara basliycaz, Klomene kıyasla femara dan daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi... kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misin lütfen...

İyi akşamlar hanımlar... 2 kaybimdan sonra. Ekimde klomen kullandım ama gebelik oluşmadı. Bugün tekrar doktora gittim. Bu sefer farklı bi ilaç femara basliycaz, Klomene kıyasla femara dan daha iyi sonuçlar alıyoruz dedi... kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misin lütfen...
Ben ilk başta klomen kullandım 1 ay daha sonrasında femara kullandım femara kullandığım ay hamile kaldım bana femara daha iyi geldi klomende yumurtalarım istenildiği gibi gelişmemişti

Ben ilk başta klomen kullandım 1 ay daha sonrasında femara kullandım femara kullandığım ay hamile kaldım bana femara daha iyi geldi klomende yumurtalarım istenildiği gibi gelişmemişti
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Merhaba bu ilaçlara başlanılmadan önce kesin erkeğin sperm değerlerine bakiliniyormu

Merhaba bu ilaçlara başlanılmadan önce kesin erkeğin sperm değerlerine bakiliniyormu
Bizde başlamadan önce bakıldı. Bence başlamadan önce sperm testi yapılmalı ve rahim filmi çekilmeli. Ben kanallarım tıkalıyken 3 ay boşu boşuna ilaç kullandım. Hormon ilacı bunlar. Dünya kadar yan etkisi var.

Canım 4 klomen 2 kez femara kullandım.

Doktorumun dediği;
- Arasında fark yok.

Benim tecrübem;
  • klomenle 3
  • femara ile 1 yumurtam gelişti.
  • ikisiyle de Hamilelik elde edemedim.

Kadınlar kulubü topiklerinden okuduğum;
- femara daha kaliteli yumurta geliştiriyor. Klomen gibi çokk yumurta yapmıyor. Az yapıyor ama kaliteli yapıyor.

Sonuç; bana göre farkı yok kuzum. Önemli olan vücudunun ilaca cevap verip vermemesi. Ben doktorumun söylediğine güveniyorum. Tüp bebeğe geçtim ben kuzum. Ama bence ikisi de çok güzel ilaçlar. Kesinlikle öneririm. Ben kendi adıma klomenciyim ❤

Canım 4 klomen 2 kez femara kullandım.

Doktorumun dediği;
- Arasında fark yok.

Benim tecrübem;
  • klomenle 3
  • femara ile 1 yumurtam gelişti.
  • ikisiyle de Hamilelik elde edemedim.

Kadınlar kulubü topiklerinden okuduğum;
- femara daha kaliteli yumurta geliştiriyor. Klomen gibi çokk yumurta yapmıyor. Az yapıyor ama kaliteli yapıyor.

Sonuç; bana göre farkı yok kuzum. Önemli olan vücudunun ilaca cevap verip vermemesi. Ben doktorumun söylediğine güveniyorum. Tüp bebeğe geçtim ben kuzum. Ama bence ikisi de çok güzel ilaçlar. Kesinlikle öneririm. Ben kendi adıma klomenciyim ❤
Çok güzel anlatmışsın canm benim. Çok teşekkür ederim bu güzel cevap için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin🤲

Back
X