Klomen +otriville +etkilerini paylaşalım

Meryemde

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
94
38
8
32
Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz bunun için dr gittim klomen ve otriville tedavisi oldum. İğneden sonra vajinamda önce kaşıntı sonra vulvada şişlik vr akabinde beyaz lor gibi akıntı ile mücadele ediyorum aranızda bunu yaşayan yada Başka etkileri gören var mı?????

Aşılama içi. Klomen ve çatlatma.icin oviterlle kullandım herhangi bir etkisini görmedim sadece yumurtam bir tık büyümüştü catlamadi iğneyle aşılama da tutmadı zaten

Merhaba benim de yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyor geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldm tutmadı maalesef bu ay tekrar klomen verdi bakalım hayırlısı

Merhaba benim de yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyor geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldm tutmadı maalesef bu ay tekrar klomen verdi bakalım hayırlısı
Biraz özel olacak ama iğne olduktan sonra gün aşırı mı ilişki oldu? Ve sizde yan etkileri ne oldu?

Merhaba benim de yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyorgeçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldm tutmadı maalesef bu ay tekrar klomen verdi bakalım hayırlısı
Biraz özel olacak ama iğne olduktan sonra gün aşırı mı ilişki oldu? Ve sizde yan etkileri ne oldu?
İğneden yaklaşk 36 saat sonra dedi doktorum ona göre değerlendirdik ve diğer günleri. iğneden önce olmadi ilişki bu ay igneden önce ve sonra gün aşırı yapmayı düşünüyorum. Yan etkisi göğüs ucu hassasiyeti vardı sol tarafıma ağrı giriyordu hatta bacağıma vuruyordu

Hayırlısı olsun İnşallah bende de istediğin zaman ilişki yaşayabilirsin dedi

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba.. çünkü iğneden 1 hafta sonra akıntınız başladıysa gebelik ihtimali olabilir.. İnşallah sonuç güzel gelişmiştir...

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba.. çünkü iğneden 1 hafta sonra akıntınız başladıysa gebelik ihtimali olabilir.. İnşallah sonuç güzel gelişmiştir...
Ah malesef gebelik oluşmadı 2.klomen tedavisi sürecindeyim. Diğer durum da vajinal yıkamadan kaynaklı olduğunu öğrendim

Klomenden sonra catlatma ignesi vurulmusmuydunuz catlatmadan sonra kacinci gun adeti beklemeliyiz.. benim 14.gunum bitti.. dun test yaptim negatifti..olmadi bu sefer ama reglim ne zaman gelir acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…