Klomen+Ovitrelle 18. Gün adet gelmedi

Pinterest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Klomen+ ovitrelle kullandım, 14. Günü kan verdim, negatif çıktı, 18 mm boyutunda bir yumurtam sol yumurtalığımda kalmış, doktor adet söktürücü verdi. Bugün 18. Gün ama adetim hâlâ gelmedi, normalde hiç gecikmezdi, hiçbir belirti de yoktur, duphaston kullanıyorum, bitki çayları içiyorum ama olmuyor. İdrar testi yapmaya devam ediyorum ama sonuç hep negatif, böyle bir sürec yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Bende 21. Gün oldu adet olmadım

Ya gitmedim adet olcak gibi hissediyorum ama hala gelmedi

Ben dün civanperçemi, maydanoz sapı, limon kaynatıp içtim, adetim geldi bugün.

Herkeste oluyor mu bu etki? Ben bu ay kullannmayi düşünüyorum korktum şu an bir tık

Merhaba, ben de ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım bu ay. İğneyi daha bu sabah vuruldum hatta, perşembe kontrolüm vardı ilaç bitiminden iki gün sonra çağırmıştı. 17 küsür 18 küsür mm boyutlarında 4 tane yumurta saydı. Cumartesi iğneyi vurul gün aşırı ilişki dene dedi. Siz 18 mm boyutunda bi yumurtam kalmış dediniz nasıl yani, çatlamamış mı iğneye rağmen? Anlayamadım.

Evet, iğneye rağmen çatlamamıştı, çatlamayan yumurtalar kiste dönüyor. 2 defa klomen+ovitrelle yaptım, sonrasında ise 2 ay ara verdim, rahim filmi çekilmek istediğimi söyledim, rahim filminden önce rahmime sülük attırdım, 2 tane de göbeğime, sonrasında 2 ay kahverengi şekilde geldi adetim, şuan adetime 3 gün var, 2 defadır test yaptım pozitif çıktı. Sülük vesile oldu diyemem ama etkisini hissettirdi. İlaçlar bana çok yan etki yaptı, karnım şişip çıktı, sülük ile şişliğim indi ve sülük sonrası 2. Ayda direk pozitifi gördüm, 9 aydan beridir istiyorduk.

`