Klomen+ ovitrelle ilk deneme

miyaseckr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
133
118
33
33
Merhaba bayanlar bende klomen + letu kullandım tedavimin ilk ayı henüz yumurtalar büyüyünce ovitrelleyle karından iğnemi yaptım ve 36.saati değerlendirdik. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu ve bugun 5. Günüm ama çok merak ediyorum ne olacak:) benim gibi tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mii?🙂

Merhaba bayanlar bende klomen + letu kullandım tedavimin ilk ayı henüz yumurtalar büyüyünce ovitrelleyle karından iğnemi yaptım ve 36.saati değerlendirdik. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu ve bugun 5. Günüm ama çok merak ediyorum ne olacak:) benim gibi tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mii?🙂
Kimse yok mu ilk defa kullanan😢😢😢

Merhaba bende 4ocakta iğnemi vuruldum daha iki gün oldu

Kasımda catlatma yaptırdım bende tutmadı ama iğneden 14 gün sonra test yaptığınızda çıkabiliyor eğer hamileyseniz benim arkadaşım 14 gün sonra yaptı çift çizgiydi

10.gün yapsam erken gebelik testinden acaba yine silik mi çıkacak merakla ediyorum

10.gün yapsam erken gebelik testinden acaba yine silik mi çıkacak merakla ediyorum
Bana sorarsan erken yapma çift görüp sevinirsin daha sonrasında negatife dönüyor çünkü. Ben adetimi beklicem erken test yapmıcam hayal kırıklığı olmaması için

Öncelikle çok beklentiye girmemeni öneririm. Çünkü ben ilaç kullandığım ay çok fazla bekliyor hemen testler yapıyordum. Ama bazı şeyler vakit saat işi yani Rabbim ne zaman dilerse o zaman. İki yıllık evliyim ve ilk defa bu ay beklentiye girmedim hatta eşimle kırgınlıklar küslükler ve bir baktım hamileyim. Hayırlısını isteyin hep umarım çok beklemez hayırlı şekilde anne olursunuz sevgiler 🌸

Öncelikle çok beklentiye girmemeni öneririm. Çünkü ben ilaç kullandığım ay çok fazla bekliyor hemen testler yapıyordum. Ama bazı şeyler vakit saat işi yani Rabbim ne zaman dilerse o zaman. İki yıllık evliyim ve ilk defa bu ay beklentiye girmedim hatta eşimle kırgınlıklar küslükler ve bir baktım hamileyim. Hayırlısını isteyin hep umarım çok beklemez hayırlı şekilde anne olursunuz sevgiler 🌸
İnşallah saglıkla kucağına alırsın canım, Tabiki nasip işi Allah dilediğine veriyor🙏nelere dikkat ettin o ay hangi ilaçları kullandın birde belirtilerin var mıydı ?

Evet doktorum fitil şeklinde kullan ama ilişkiye girdiğin gün kullanma dedi birkç gün bırakmıştım değerlendirdiğimiz günler yarın sabah akşam tekrar başlıyacağım
Benim ki hap ağızdan alıyorum farklı versiyonları var o zaman

Back
X