Klomen ovulasyon testi

medine20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
312
94
28
22
klomen kullanıyorum bu gün 5ci günü dün ve bu gün çok fazla kasık ağrısı ve akıntı var ovulasyon testi yaptım altaki gibi çıktı dün ve bu gün bu ne anlama geliyor yumurtlama mı oldu

Eklentiler

• IMG_9414.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 118
Bence henüz büyüyor hala ama takip edin birkaç gün içinde pik olur gibi, silikleşene kadar takip edebilirsiniz

Bence henüz büyüyor hala ama takip edin birkaç gün içinde pik olur gibi, silikleşene kadar takip edebilirsiniz
Doktor 14 mayısta gel demişti o zamana kadar kendiğiliyinden çatlarsa boşa gider mi yoksa pik gördüğümde doktora gideyim mi

Kendiliğinden çatlarsa iğneye gerek olmaz ben de femara kullandığımda doktorun çağırdığı tarihte çatlamış oldu gerek kalmadı iğneye

daha tam büyümemis. bu marka 18 mö üzeri tam pozitif gösteriyor. ben bu markada ilaçtan bittikten 4 gün sonra pik görmüştüm. bana doktorum reglin biter bitmez 2 günde bir değerlendirin demişti yumurtanın erken büyüme ihtimaline karşı

Benimde klomen cuma bitti bugun kontrole gittim sagda 19mm solda 20mm yumurtaliklarin ilaca cevap vermis dedi doktorum catlama ignesi vermedi. hemen eve gelince ovulasyon testi yaptim ama hala silik gorunuyor bugunden itibaren cumaya kadar hergun iliski cumdan sonra 1 gun arayla dedi doktorum.bygun yaptigim ovulasyon testime bakarmisiniz kizlar ilk defa klomen kullandim cok umutluyum.

Eklentiler

• 20240604_133049.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
Sonuç ne oldu acaba ?

5 haftalik hamileyim canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah henuz dr kontrolum olmadi ayin 8inde gdcem kendi dr uma baska bir doktora gitmek zorunda kalmistim umarim sorunsuz bir hamilelige baslamisizdir.

5 haftalik hamileyim canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah henuz dr kontrolum olmadi ayin 8inde gdcem kendi dr uma baska bir doktora gitmek zorunda kalmistim umarim sorunsuz bir hamilelige baslamisizdir
Yaa çok sevindim. Ben de Salı günü çatlama iğnesi oldum. Henüz beklemedeyim anlayacağın düşünmemeye çalışıyorum. Bana da dua et olur mu :) inşAllah gönlünce olsun her şey

5 haftalik hamileyim canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah henuz dr kontrolum olmadi ayin 8inde gdcem kendi dr uma baska bir doktora gitmek zorunda kalmistim umarim sorunsuz bir hamilelige baslamisizdir.
İlk denemen de klomenle oldun yani :) bu beni ümitlendirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…