- Konu Sahibi SincapSurat
-
bugün regl günüm gelmedi daha ama adet belirtilerim ful ağrılarım akıntım iyce arttı ama bi değişiklik var bugün düşmesi gereken ama artan vücut ısım hala yüksek şaşırdım test yapmaya cesaretim yok bi ara test yapıyım negatifse yoluma bakarım içim rahatlar diyodum ama şimdi cesaretim yok bu yüzden test almadım testi yapma fikri bile ürpertiyo artık beni bekliyoruz bakalım :sinifsinif:
canım sen en iyisi kan testine baktır idrar testinde gebelik çok geç anlaşılıyo yani adetinin üstünden tam bir yada iki hafta geçince sonuç veriyo kan testinde gebe olup olmadığını hemen anlarsın tatlım beklemek seni yorar bence hemen yaptır derim kafandaki soru işareti kalkmış olur bu arada bu ay bende klomen kullanıcam doktorum verdi adetimin beşinci günü başlıcam ama inşallah adet olmam da :CüvCüv:hamile kalırım allah herşeyin hayırlısı versin...
kızlar bu pregnly ıgnesını doktor yumurta takıbı yaptıgında bız eczaneden kendımız alıp vurdurabılırmıyız zamanlamayı bılmek acısından bırde kac dozluk oluo catlama ıcın lutfen bılgı ıstıom
canım sen en iyisi kan testine baktır idrar testinde gebelik çok geç anlaşılıyo yani adetinin üstünden tam bir yada iki hafta geçince sonuç veriyo kan testinde gebe olup olmadığını hemen anlarsın tatlım beklemek seni yorar bence hemen yaptır derim kafandaki soru işareti kalkmış olur bu arada bu ay bende klomen kullanıcam doktorum verdi adetimin beşinci günü başlıcam ama inşallah adet olmam da :CüvCüv:hamile kalırım allah herşeyin hayırlısı versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?