Cnm herhangi bir durum yok yumurtanı büyütecek sonrada çatlatma iğnesi verecek büyürse eğer sonra ilişki öneriyor ondan sonra kalabilirsin belki bende pazartesi günü vuruldum çatlatma iğnemi adete kada ilişki önerdi bakalım bekleyeceğim hayırlısı cnm ...
canım klomen yumurtalıklarını uyarıyor bu sayede yumurta oluşuyor yumurta oluştuktan sonra çatlaması lazım bu yüzden bi iğne ile yumurtan çatlatılıyor. daha sonra rahminin gebe kalmaya hazır olması için progesteron salgılamn lazım progestan hapı da bu işe yarıyor. ben de aynı tedaviyi uyguladım ve hamileyim. ama bi hususta seni uyarayım benim doktorum ki kendisi infertilite konusunda uzman bi prof.tu, klomeni üstütste kullanma dedimerhaba arkadarlar burada herkes basından gecenleri yazmış bende malesef pko luyum 2.5 yıllık evliyim cocuk istiyoruz doktora gittik farlutal verdi adetin 3.günü gel dedi adet oldum ve dün 3.günümdü doktora gittim ve bugün klomene baslıyoruz 5 gün günde bi tane dedi ve haziranın 20sinde de progestan içiyosun günde 3 kere dedi bittikten sonra adeti bekle olursa 3.günü gel olmazsada gel dedibu nasıl bi tedavi anlayamadım tecrubeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
slm bayanlar ben artıkın hamileyim bu sayfaya girmeyeli çok oldu klomenle hamile kaldım bir kızım birde oğluşum olacakmış rabbim herkese versin.....
klomeni ne kadar süredir kullanıyodun acaba ben ilk defa kullandım adet güünümden 1 hafta önce bi lekelenme oldu 1 hafta sonrada adet oldumm sebebini anlayamadım doktorada gitmek istemiyorum çok umutsuzumm
canım ilk defa kullandım sonrada iğne oldum ve ondan sonrada hamile kaldım rabbim sizlerede nasip etsin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?