• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen&progestan

ciceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
86
39
Bursa
merhaba arkadarlar burada herkes basından gecenleri yazmış bende malesef pko luyum 2.5 yıllık evliyim cocuk istiyoruz doktora gittik farlutal verdi adetin 3.günü gel dedi adet oldum ve dün 3.günümdü doktora gittim ve bugün klomene baslıyoruz 5 gün günde bi tane dedi ve haziranın 20sinde de progestan içiyosun günde 3 kere dedi bittikten sonra adeti bekle olursa 3.günü gel olmazsada gel dedibu nasıl bi tedavi anlayamadım tecrubeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim :30:

Cnm herhangi bir durum yok yumurtanı büyütecek sonrada çatlatma iğnesi verecek büyürse eğer sonra ilişki öneriyor ondan sonra kalabilirsin belki bende pazartesi günü vuruldum çatlatma iğnemi adete kada ilişki önerdi bakalım bekleyeceğim hayırlısı cnm ...

Cnm herhangi bir durum yok yumurtanı büyütecek sonrada çatlatma iğnesi verecek büyürse eğer sonra ilişki öneriyor ondan sonra kalabilirsin belki bende pazartesi günü vuruldum çatlatma iğnemi adete kada ilişki önerdi bakalım bekleyeceğim hayırlısı cnm ...

tsk ederim canım inşallah herseyin hayırlısı olur tedavini nerde görüyosun

merhaba arkadarlar burada herkes basından gecenleri yazmış bende malesef pko luyum 2.5 yıllık evliyim cocuk istiyoruz doktora gittik farlutal verdi adetin 3.günü gel dedi adet oldum ve dün 3.günümdü doktora gittim ve bugün klomene baslıyoruz 5 gün günde bi tane dedi ve haziranın 20sinde de progestan içiyosun günde 3 kere dedi bittikten sonra adeti bekle olursa 3.günü gel olmazsada gel dedibu nasıl bi tedavi anlayamadım tecrubeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim :30:
canım klomen yumurtalıklarını uyarıyor bu sayede yumurta oluşuyor yumurta oluştuktan sonra çatlaması lazım bu yüzden bi iğne ile yumurtan çatlatılıyor. daha sonra rahminin gebe kalmaya hazır olması için progesteron salgılamn lazım progestan hapı da bu işe yarıyor. ben de aynı tedaviyi uyguladım ve hamileyim. ama bi hususta seni uyarayım benim doktorum ki kendisi infertilite konusunda uzman bi prof.tu, klomeni üstütste kullanma dedi

yani bir ay kullandığında üç ay etkili olur ve her ay hamile kalma şansın artar dedi. lakin yumurta takibi için doktora gitmen gerekiyor
sana tavsiyem infertilite konusunda uzman bi doktora gitmen. daha çabuk sonuç alırsın.

merhaba kızlar..
bende bu siteyi uzun süredir takip ediyorum..
klomen ve progestan tedavisini bu ay ilk defa uyguladım..yumurtam vardı 20mm lik..
belim,kasıklarım ağrıyo..progestandanmıdır nedendir bilmem 4 gün öncesinde meme uclarımdaki bezler kabardı ve ucuna dokunamıyordum..şimddi ise kaşınıyor ve eskisi kadar hassas değiller.vucut ısım 36,5 gidiyor.. ovülasyon takvimine göre 24 günde bir görüyorum ama kendim 26 -27 hesaplıyorum..bugün adetimin 24.günü..
4 gündür ara ara sarıya dönen akıntım oluyo anlayamadım kızlar benim gibi kendini dinleyen var mı
ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...

meraba ilk defa bu ay klomene başladım adetim 1 hafta erken geldi klomenin böyle bir etkisi var mı bilen birileri yardım etsin!!!!!!!!:53:

adet olmamışım 1 saat bile akmadı bekliyorum devamı gelir diye ama gelmedi niye böle oldu şimdi adetten 1 hafta önce böle kanaması olan var mı yardım edin. moralim çok bozuk ilk defa oldu daha önce hiç başıma gelmemişti.:50:

slm bayanlar ben artıkın hamileyim bu sayfaya girmeyeli çok oldu klomenle hamile kaldım bir kızım birde oğluşum olacakmış rabbim herkese versin.....

Merhaba arkadaslar;

bende bu gün 2.günüm Klomene başladım.

Pcoluyum,yalnız dr. bana progestron hapı vermedi?

bana verdiği,folik asit,bebe aspirini ve klomen...

klomen bittikten 2 gün sonra kontrolüm var.

hamile olan arkadaşlar,bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin allah.

Bizlere bilgilerinizi aktarın,dualarınızı esirgemeyin neolur.

Buna öyle ıhtıyacımız var ki...

slm bayanlar ben artıkın hamileyim bu sayfaya girmeyeli çok oldu klomenle hamile kaldım bir kızım birde oğluşum olacakmış rabbim herkese versin.....

klomeni ne kadar süredir kullanıyodun acaba ben ilk defa kullandım adet güünümden 1 hafta önce bi lekelenme oldu 1 hafta sonrada adet oldumm sebebini anlayamadım doktorada gitmek istemiyorum çok umutsuzumm

klomeni ne kadar süredir kullanıyodun acaba ben ilk defa kullandım adet güünümden 1 hafta önce bi lekelenme oldu 1 hafta sonrada adet oldumm sebebini anlayamadım doktorada gitmek istemiyorum çok umutsuzumm

canım ilk defa kullandım sonrada iğne oldum ve ondan sonrada hamile kaldım rabbim sizlerede nasip etsin:))))

ben yine burdayım kaç ay sonraa yine olmadı bebişş :(( dün tekrar gittim ve yine klomene baslıyorum bu sefer ilave olarak cylo progynova verdi hayırlısı inşallah

Back
X