Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynıyız bende bir senelik evliyim. Dostinex kullanıyorum ve bugün klomene başlıyorum. Yumurtaların gelişti mi canım senin son durumun neProlaktin yüksekliğinden dostinex kullanıyorum. 1 senelik evliyim ilk defa klomen tedavisine başlayacağım klomen ime gebe kalan var mı??
Henüz başlayamadım. Pcos denildi bu ay ilk adetle başlayacağım. Sende durum nedir :)Canım aynıyız bende bir senelik evliyim. Dostinex kullanıyorum ve bugün klomene başlıyorum. Yumurtaların gelişti mi canım senin son durumun ne
Ben klomen kullandım 5 gün. Bugün kontrole gittim üç tane yumurta gördü ama ikisi fazla gelişmiş dedi. Reglemin 10.günü yumurtalar 15 cm bir tanesi 11 cm. 15 cm olanlar sıkıntı galiba anlamadım bir şey. Yarın değil evvelsi gün tekrar kontrole çağırdı. Bugün çatlatma iğnesi yazar diye düşündüm ama yazmadı bazen gerçekten kafam çok karışıyor. İyi bir doktor arıyorum değiştiricemHenüz başlayamadım. Pcos denildi bu ay ilk adetle başlayacağım. Sende durum nedir :)
Aynıyız bir senelik evliyim dostinex ve klomen kullanıyorum. Bugün yumurtalarıma baktı doktor olması gerekenden fazla gelişti klomenle benle bu da çok iyi birşey değil anladığım. Dostinex bayağı proklatinimş düşürdü bu aradaProlaktin yüksekliğinden dostinex kullanıyorum. 1 senelik evliyim ilk defa klomen tedavisine başlayacağım klomen ime gebe kalan var mı??
Benim prolaktin değerim ilk testte çok yüksek değildi. 35 ti. Doktor ilaca gerek duymadı. Geçen ay klomen kullandım. Prolaktin testini de geçen ay yaptırmıştım. 5 gün , günde ikişer tane klomen kullandım. Ona rağmen adetin 24. gününde bile doktor aktif yumurta göremedi. Adetim de düzensiz hep zaten. Sanırım yumurtlama problemin var dedi. Sonra tekrar prolaktin testi yaptırdım. 49.93 çıktı. Ben de dostinex kullanmaya başladım ama klomen kullanmıyorum. İnşallah gebelik olur benim de bu ayProlaktin yüksekliğinden dostinex kullanıyorum. 1 senelik evliyim ilk defa klomen tedavisine başlayacağım klomen ime gebe kalan var mı??
Benimde çok kafa karisikligim var doktorlardan yana allak bullak ediyorlar insanı. Bende henüz bi gelişme yok Umarım sen güzel haberler verirsin buraya:)Ben klomen kullandım 5 gün. Bugün kontrole gittim üç tane yumurta gördü ama ikisi fazla gelişmiş dedi. Reglemin 10.günü yumurtalar 15 cm bir tanesi 11 cm. 15 cm olanlar sıkıntı galiba anlamadım bir şey. Yarın değil evvelsi gün tekrar kontrole çağırdı. Bugün çatlatma iğnesi yazar diye düşündüm ama yazmadı bazen gerçekten kafam çok karışıyor. İyi bir doktor arıyorum değiştiricem
Ben 5.6 yıldır prolaktin tedavisindeyim bazılarında hemen bitiyor bazıları da işte benim gibi yıllarca sürünüyor:) hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)Benim prolaktin değerim ilk testte çok yüksek değildi. 35 ti. Doktor ilaca gerek duymadı. Geçen ay klomen kullandım. Prolaktin testini de geçen ay yaptırmıştım. 5 gün , günde ikişer tane klomen kullandım. Ona rağmen adetin 24. gününde bile doktor aktif yumurta göremedi. Adetim de düzensiz hep zaten. Sanırım yumurtlama problemin var dedi. Sonra tekrar prolaktin testi yaptırdım. 49.93 çıktı. Ben de dostinex kullanmaya başladım ama klomen kullanmıyorum. İnşallah gebelik olur benim de bu ay![]()
Dün çatlatma iğnesi oldum. Ve doktor ertesi günden başlamak üzere üç gün peş peşe ilişki verdi. Ama hiç yumurtam çatladı gibi kaşık ağrısı vs hissetmiyorumBenimde çok kafa karisikligim var doktorlardan yana allak bullak ediyorlar insanı. Bende henüz bi gelişme yok Umarım sen güzel haberler verirsin buraya:)
5-6 yıldır mı? Gerçekten mi?Ben 5.6 yıldır prolaktin tedavisindeyim bazılarında hemen bitiyor bazıları da işte benim gibi yıllarca sürünüyor:) hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)
Evet maalesef ki gerçek5-6 yıldır mı? Gerçekten mi?düşmeme sebebi neymiş? Tomografi çekildin mi?
Hemen aşılama düşünme bence öncelik sağlığımız allahın izniyle o düzene girdi mi istediğimiz şeye kavuşacağız kendine zaman vermelisin biraz ama tabi karar senin inşallah hayırlısı olur senin için yine gelişmelerden birbirimizi haberdar edelimDün çatlatma iğnesi oldum. Ve doktor ertesi günden başlamak üzere üç gün peş peşe ilişki verdi. Ama hiç yumurtam çatladı gibi kaşık ağrısı vs hissetmiyorum25 ine devlete randevu aldım aşılama isteyeceğim direkt. Bir de devleti deneyeceğim. Direkt kısırlık bölümüne aldım randevuyu
Hemen aşılama düşünme bence öncelik sağlığımız allahın izniyle o düzene girdi mi istediğimiz şeye kavuşacağız kendine zaman vermelisin biraz ama tabi karar senin inşallah hayırlısı olur senin için yine gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim. Bu arada çatlatma iğnesini ne şekilde oldun acayip korkum var ondan yana iğne fobimda var nerden ne şekilde vuruyorlarDün çatlatma iğnesi oldum. Ve doktor ertesi günden başlamak üzere üç gün peş peşe ilişki verdi. Ama hiç yumurtam çatladı gibi kaşık ağrısı vs hissetmiyorum25 ine devlete randevu aldım aşılama isteyeceğim direkt. Bir de devleti deneyeceğim. Direkt kısırlık bölümüne aldım randevuyu
Dün çatlatma iğnesi oldum. Ve doktor ertesi günden başlamak üzere üç gün peş peşe ilişki verdi. Ama hiç yumurtam çatladı gibi kaşık ağrısı vs hissetmiyorum25 ine devlete randevu aldım aşılama isteyeceğim direkt. Bir de devleti deneyeceğim. Direkt kısırlık bölümüne aldım randevuyu
Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınızı doldurur inşallah. Umudunuz çok güzelEvet maalesef ki gerçekMr çekildim çok küçük bir boyutta adenom teşhis edildi ama elhamdülillah çok küçüldü baş dönmelerim ağrılarım vs azaldı ama bir türlü tamamen bırakamadım ilacı. Bir defa bıraktım o ay gebe kaldım ama kimyasal gebelik oldu düştü nisan ayında ama ondan sonra bidaha olmadı hâlâ beklemedeyim
![]()
Bugün çatlama iğnesinin beşinci günü yumurtalıklarıma sancı geliyor, geçmedi hala. Beklemedeyim. Evet önce sağlık ama yanına bir bebede olması İçin çaba göstermek güzel benceHemen aşılama düşünme bence öncelik sağlığımız allahın izniyle o düzene girdi mi istediğimiz şeye kavuşacağız kendine zaman vermelisin biraz ama tabi karar senin inşallah hayırlısı olur senin için yine gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim![]()
Gecikmemin 5.günü bugün evde yaptığım test negatif güzel umutlar da yok oluyor sanırımAllahım en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınızı doldurur inşallah. Umudunuz çok güzel![]()
Rabbim sağlıkla versin inşallah hayırlısını. Hayır gebelik için tedavi görmüyorum bu ay adet zamanı başlayacaktık ama ne hikmetse asla atlamayan adet günüm 5 gün oluyor bugün gecikeli idrar testi negatif gebelik belirtisi asla yok kasik ağrısı bel ve bacak ağrısı var. Bir gelse de şu adet gidip bizde klomen başlasak artikBugün çatlama iğnesinin beşinci günü yumurtalıklarıma sancı geliyor, geçmedi hala. Beklemedeyim. Evet önce sağlık ama yanına bir bebede olması İçin çaba göstermek güzel bencebi de yaş geçiyor benim daha fazla beklemek istemiyorum. Siz tedavi mi görüyordunuz
Dün kontrole gittim doktor yumurtalar çatlamış dedi ve bana progrestan verdi gebelik olursa bebek tutunabilsin diye. Üstüne üç gündür idrar yoku enfeksiyonu oldum boşluk karın ve meshane agrısından ölüyorum. Bugün yarına antibiyotik ilaçına da başlattı beni inş gebeliği etkilemez. Tabi varsa. Hala gebelik belirtim yok. Regleme bir buçuk hafta var bekliyorum hala. Şu beklemek kadar zor bir şey yok. Umarım sen regleni olabilmişsindirRabbim sağlıkla versin inşallah hayırlısını. Hayır gebelik için tedavi görmüyorum bu ay adet zamanı başlayacaktık ama ne hikmetse asla atlamayan adet günüm 5 gün oluyor bugün gecikeli idrar testi negatif gebelik belirtisi asla yok kasik ağrısı bel ve bacak ağrısı var. Bir gelse de şu adet gidip bizde klomen başlasak artik![]()
Sabır en güzel şeydir umarım sonu da selamet olur. Hayır ben hâlâ olamadım 5.gün negatif olup sonra pozitif olan var mı acaba kafam çok karışıkDün kontrole gittim doktor yumurtalar çatlamış dedi ve bana progrestan verdi gebelik olursa bebek tutunabilsin diye. Üstüne üç gündür idrar yoku enfeksiyonu oldum boşluk karın ve meshane agrısından ölüyorum. Bugün yarına antibiyotik ilaçına da başlattı beni inş gebeliği etkilemez. Tabi varsa. Hala gebelik belirtim yok. Regleme bir buçuk hafta var bekliyorum hala. Şu beklemek kadar zor bir şey yok. Umarım sen regleni olabilmişsindir
Bence regle olana kadar umut var canımSabır en güzel şeydir umarım sonu da selamet olur. Hayır ben hâlâ olamadım 5.gün negatif olup sonra pozitif olan var mı acaba kafam çok karışık![]()