Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen ve çatlatma ignesi kullandım. Bugün çatlatma ignesi sonrasi 12.günümdü ve kan testi yaptırdım. Doktorum 12.günde yapabilirsin demişti ve sonucum negatif cıktı. Doktorumla görüştüğümde ise 15.gün tekrarlamamisöyledi. Böyle olup daha sonra pozitif gören oldu mu acaba ? Şimdiden teşekkürler:)
Benimde 0.78 çok farklı değil ben estrofemve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktor ilaçları kesme 15.güne kadar dedi acaba bir umut dedim olabilir mi ki.
Benimde 0.78 çok farklı değil ben estrofemve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktor ilaçları kesme 15.güne kadar dedi acaba bir umut dedim olabilir mi ki.
Inşallah olur. Ama hayal kırıklığı en korktuğum seylerdendir. Catlatma iğnesinden sonra geç döllenme olacağını pek sanmıyorum ben. Sonuçta ilişki de saatle veriliyor.
Inşallah olur. Ama hayal kırıklığı en korktuğum seylerdendir. Catlatma iğnesinden sonra geç döllenme olacağını pek sanmıyorum ben. Sonuçta ilişki de saatle veriliyor.
bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı