klomen sonrası yumurta takibi lütfen yardim

minecatik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
45
3
13
Karaman
Kizlar doktor adetin 3. günü klomen başlattı 14.gun gel dedi yumurta takibi yapacağız yumurta olgunlastiysa çatlama ignesi vuracagiz dedi bugün 13.gun ama hiç yumurta belirtisi yok ve idrarda lh testi negatif yarın gideyim yoksa idrarda lh in pozitif olmasını bekleyeyimmi daha önce klomen kullandigimda 20. Gün idrar lh testi pozitif olmuştu. Boşuna gitmek istemiyorum çünkü 3 saatlik yol ve yollar karlı buzlu

cnm baya geçmiş üstünden ama inşallah gitmişsindir klomen yanıltıyo bazen ov testini ben denedim yani ordan biliyorum yaptım testi adetin 10 günüydü tek çizgiydi test ama ultrasonda 19mm yumurtam vardı iğnemi oldum hemen

Gidemedim canım ya yollar kapandı otobüs seferleri iptal edildi:(:(:( bugün akıntı ve kasık ağrısı başladı yarın gidebilcem artık

Gidemedim canım ya yollar kapandı otobüs seferleri iptal edildi:KK43::KK43::KK43: bugün akıntı ve kasık ağrısı başladı yarın gidebilcem artık
neyse canım illa çatlatma iğnesi olcak diye bişey yok zaten inşallah kendileri çatlamıştır sen yine değerlendir bu günleri birde fazla yumurta olmuş olabilir klomenden dolayı hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay allahım inşallah

Back
X