Klomen tedavisi kaçıncı ayda hamile kaldınız! !

alaraalara

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
93
27
288
Merhaba klomen tedavisiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız 2.bebek için klomen kullanıyorum Bu 3.ayım

9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim. 6 ay sonra tedaviye basladim 4.ayda ikizlere hamile kaldim. Bu ilaclar cogul gebelik riskini arttiriyor. Darısı başına insallah

9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim. 6 ay sonra tedaviye basladim 4.ayda ikizlere hamile kaldim. Bu ilaclar cogul gebelik riskini arttiriyor. Darısı başına insallah
Çatlatma iğnesi vuruldun mu peki canımsen. Yerleşme kanaman felan oldumu ?
Nasıl öğrendin ?

Çatlatma iğnesi vuruldun mu peki canımsen. Yerleşme kanaman felan oldumu ?
Nasıl öğrendin ?
Catlatma ignesi gerektigi zaman vuruyorlar benim adetim duzenliydi yumurtamda catliyordu o yuzden doktor gerek yok dedi. Yerlesme kananam oldu bi iki damla oda normal bebegin rahme tutundugunu gosteriyor

Catlatma ignesi gerektigi zaman vuruyorlar benim adetim duzenliydi yumurtamda catliyordu o yuzden doktor gerek yok dedi. Yerlesme kananam oldu bi iki damla oda normal bebegin rahme tutundugunu gosteriyor
28 şubat benim adet rarihim 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç olmadı ve 26 da kahverengi lekelerim gelmeye başladı 27 de aibiraz arttı 28 de bitmelik oldu. Bugünde öğleden sonra az az gelmeye başladı

Çoğu kişi bana yerleşme kanamandır siyor sence nasıl ?

28 şubat benim adet rarihim 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç olmadı ve 26 da kahverengi lekelerim gelmeye başladı 27 de aibiraz arttı 28 de bitmelik oldu. Bugünde öğleden sonra az az gelmeye başladı

Çoğu kişi bana yerleşme kanamandır siyor sence nasıl ?
Benim ikinci gebeligimde oyle oldu 1 hafta surdu ama 9 baftada bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum. Uzun kanamalar iyi degil bi gebelik testi yaptir adet gununu bir gun bile gecse varsa pozitif cikiyor eger gebeysen mutlaka doktora gorun

Benim ikinci gebeligimde oyle oldu 1 hafta surdu ama 9 baftada bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum. Uzun kanamalar iyi degil bi gebelik testi yaptir adet gununu bir gun bile gecse varsa pozitif cikiyor eger gebeysen mutlaka doktora gorun
İlk lekem geldiği gün yaptım negatif çıktı.

Yeni doğum yapan bir tanıdığıma sordum yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle dedi ne olursa olsun testlerin yanlış çıkar bitince yap dedi.
Kan verdim onun için bugün

İlk lekem geldiği gün yaptım negatif çıktı.

Yeni doğum yapan bir tanıdığıma sordum yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle dedi ne olursa olsun testlerin yanlış çıkar bitince yap dedi.
Kan verdim onun için bugün
Yerlesme kanamasi bi iki damla olur farketmezsin bile uzun kanamalr eger gebeysen bebegin sorunlu oldugu gosterir Allah korusun Rabbim sana saglikli evletlar nasip etsin insallah

Yerlesme kanamasi bi iki damla olur farketmezsin bile uzun kanamalr eger gebeysen bebegin sorunlu oldugu gosterir Allah korusun Rabbim sana saglikli evletlar nasip etsin insallah

Allah korusun canım araştırıyorum elimden geldiğince 7-8 gün sürenler bile varmış iğne felan kullanmışlar.
Yarın kan sonucumu alıcam canım belli olucak neyse hayırlısı o olsun

Merhaba bizde De bir sorun yok bana da vermedi doktorum iğne. Ama stres mi yapıyorum acaba bu ay 3.kullanısım doktor bu tedaviyi 6 aya tamamlayalim dedi bilmiyorum başka bir doktora da mı gitmeliyim

Merhaba bizde De bir sorun yok bana da vermedi doktorum iğne. Ama stres mi yapıyorum acaba bu ay 3.kullanısım doktor bu tedaviyi 6 aya tamamlayalim dedi bilmiyorum başka bir doktora da mı gitmeliyim
Stres yapinca olmuyor canim akisina birak

Benim de bu ay ilk klomen kullanisim bende aynen 1 kere kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalik bebeğim 9. Haftada kalp atışları durmustu 6 ay oldu bu 7. Ay bende doktora gittim klomen verdi bakalım kısmet

Yine adet gördüm ve bu ilaca başladığından beri daha sancılı oluyor yeniden başlayacağım klomene ümidim azalıyor

3 kez kullandım çok ödem oldu acikiyorum sürekli şimdi 4.kullanıma başlayacağım esimde De bende de hiçbir sorun yok ama niye böyle oluyor anlamıyorum.

Back
X