- 10 Nisan 2012
- 93
- 27
- 288
- Konu Sahibi alaraalara
Merhaba klomen tedavisiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız 2.bebek için klomen kullanıyorum Bu 3.ayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi vuruldun mu peki canımsen. Yerleşme kanaman felan oldumu ?9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim. 6 ay sonra tedaviye basladim 4.ayda ikizlere hamile kaldim. Bu ilaclar cogul gebelik riskini arttiriyor. Darısı başına insallah
Catlatma ignesi gerektigi zaman vuruyorlar benim adetim duzenliydi yumurtamda catliyordu o yuzden doktor gerek yok dedi. Yerlesme kananam oldu bi iki damla oda normal bebegin rahme tutundugunu gosteriyorÇatlatma iğnesi vuruldun mu peki canımsen. Yerleşme kanaman felan oldumu ?
Nasıl öğrendin ?
28 şubat benim adet rarihim 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç olmadı ve 26 da kahverengi lekelerim gelmeye başladı 27 de aibiraz arttı 28 de bitmelik oldu. Bugünde öğleden sonra az az gelmeye başladıCatlatma ignesi gerektigi zaman vuruyorlar benim adetim duzenliydi yumurtamda catliyordu o yuzden doktor gerek yok dedi. Yerlesme kananam oldu bi iki damla oda normal bebegin rahme tutundugunu gosteriyor
Benim ikinci gebeligimde oyle oldu 1 hafta surdu ama 9 baftada bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum. Uzun kanamalar iyi degil bi gebelik testi yaptir adet gununu bir gun bile gecse varsa pozitif cikiyor eger gebeysen mutlaka doktora gorun28 şubat benim adet rarihim 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç olmadı ve 26 da kahverengi lekelerim gelmeye başladı 27 de aibiraz arttı 28 de bitmelik oldu. Bugünde öğleden sonra az az gelmeye başladı
Çoğu kişi bana yerleşme kanamandır siyor sence nasıl ?
İlk lekem geldiği gün yaptım negatif çıktı.Benim ikinci gebeligimde oyle oldu 1 hafta surdu ama 9 baftada bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum. Uzun kanamalar iyi degil bi gebelik testi yaptir adet gununu bir gun bile gecse varsa pozitif cikiyor eger gebeysen mutlaka doktora gorun
9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim. 6 ay sonra tedaviye basladim 4.ayda ikizlere hamile kaldim. Bu ilaclar cogul gebelik riskini arttiriyor. Darısı başına insallah
Yerlesme kanamasi bi iki damla olur farketmezsin bile uzun kanamalr eger gebeysen bebegin sorunlu oldugu gosterir Allah korusun Rabbim sana saglikli evletlar nasip etsin insallahİlk lekem geldiği gün yaptım negatif çıktı.
Yeni doğum yapan bir tanıdığıma sordum yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle dedi ne olursa olsun testlerin yanlış çıkar bitince yap dedi.
Kan verdim onun için bugün
Yerlesme kanamasi bi iki damla olur farketmezsin bile uzun kanamalr eger gebeysen bebegin sorunlu oldugu gosterir Allah korusun Rabbim sana saglikli evletlar nasip etsin insallah
Stres yapinca olmuyor canim akisina birakMerhaba bizde De bir sorun yok bana da vermedi doktorum iğne. Ama stres mi yapıyorum acaba bu ay 3.kullanısım doktor bu tedaviyi 6 aya tamamlayalim dedi bilmiyorum başka bir doktora da mı gitmeliyim
Canim bende seninle aynı durumları yaşamışım inşallah senin gibi ikiz Bebeklerim olur☺Stres yapinca olmuyor canim akisina birak
Insallah ikizlerin olur bizde genetik annem anneannemde ikiz getirdi rabbim sana da nasip etsin insallahCanim bende seninle aynı durumları yaşamışım inşallah senin gibi ikiz Bebeklerim olur☺
Hm benim de Teyzemin kızında ve dayimin kızında var bilmiyorum bana bir etkisi var mıdır ☺ hayırlı olsunInsallah ikizlerin olur bizde genetik annem anneannemde ikiz getirdi rabbim sana da nasip etsin insallah
Allah razi olsun canim. Evet ailede olunca ikiz olma riski artiyorHm benim de Teyzemin kızında ve dayimin kızında var bilmiyorum bana bir etkisi var mıdır ☺ hayırlı olsun
bende adet oldum canım ilk klomen kullanışımdı sen kaç kere kullandın ben bu ay tekrar kullanmayacağım benYine adet gördüm ve bu ilaca başladığından beri daha sancılı oluyor yeniden başlayacağım klomene ümidim azalıyor