Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende bugün internette okudum alıntı konuşmalardan.yumurtanın fazla büyümesindenden kist oluşmuş.telaşlandım açıkçası etrafımda da böyle tedavi gören kimse yok.teşekkür ederim yinede
sevdacım klomen yumurtaların oluşumuna yardımcı olmak amacıyla kullanılan bir ilaçtır.bu tür ilaçlarn kist yapma gibi yan etkileri var.bendede bu ilaç değil ama buna benzer bir ilaç kist oluşumuna neden oldu.ilaca 1 ay ara verdi doktorum.eğer bebeğin olmuyorsa bu ilaçları mecburen kullanacaksın canım.
petekcim senin eşin niye kullanıyor bu ilacı?
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra 5 ay klomen kullanman gerekiyor dedi.Varikosel ameliyatı olan bi çok kişidende bu ilacı kullandıklarını duydum zaten.Klomen ayrıca sperm kalitesini artırıyormuş
emcan sen tüp bebekmi yaptıracaktın,eğer yanlış okumadıysam.yanlış anladıysam kusura bakma,bizler yeni üyeleriz.deneyimlerini bizle paylaşırsan çok sevinirim
daha yaptırmadın.anladım.zor böyle şeyler,insanı hem madden hemde maneviyatan çok yıpratıyor.hiç bir sorun yok,nedeni belirsiz bir olay değilmi.allah yardımcın olsunda inşallah olsun.
yumurtlamayı sağlamak için,onu 5 gün içiyorsun,sabah ve akşam olmak üzere.ondan sonra doktora gidiyorsun çatlatma iğneleri veriyor.sonrası eşinle sana kalıyor.ondan sonra adete kadar bekleyeceksin.olmazsa ne ala.
Arkadaşlar Merhaba.ilginiz Için Teşekkürler Heracim Inşallah Hamilelik Oluşur.güzel Haberlerini Aliriz.benide çağirdi Dr Sali Günü Gidicem.sanirim Ultrason Falan.allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.