klomen tedavisi olan varmı

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende klomen kullanmak istiyorum.benim yumurtalıklarımda yer yer kist var ufak.hormon tahlili oldum hormonlarım normal ama adet düzensizliğim oluyo doktora gittim klomen kullanmak istiyorum ama doktor ilaç tedavisine başlaman için eşinin sperm testi yaptırması gerekli dedi.benim eşimde yaptırmak istemiyo.test yapılmadan kullansam olur mu sizin eşlerinizdende istendimi

bnm bildigim kadarıyla yumurtayı büyütürken kistide büyütüyormus o yüzden kist varken doktorlar kullanmıyolar klomeni ilk önce kisti temizliyolar sonra baslıyolar tedaviye

klomeni ilk kullanışta hemile kaldım ama hüsranla sonuçlandı düşük yaptım...kuzenimde 5 ay kulandı hamile kalamadı bu ay çatlatma iğneside verdi dr ve dün hamile olduğunu öğrendik işallah hayırlısıyla alır kucağına..

Klomenle ilgili birçok başlık var,hepsinde de aynı tereddütler yaşanıyor,belki umut olur diye yazayım istedim,ben her iki hamileliğimi de klomenle buldum :) her ikisi de ilk ayda oldu,çatlatma iğnesine gerek kalmadı hiç önermedi bile doktorum,hatta bu sefer ikizlerime neden oldu,klomenle ikizlere hamile kaldım inşalah kucağıma da alacam :)

bende bu ay ilk kez klomen kullandım dr tavsiyesiyle karnımda aşırı ağrılar var bugün adet biteli 14 gün oldu hamile olmayı çok istiyorum birtane tatlı melek istiyorum inşallah allah hepimize tatlı melekler gönderir en kısa zamanda ilaç vesile olurda inşallah çok umutluyum ama eşim bu duruma çok üzülüyor ya olmazsa ümitlenme diyor aama umut fakirin ekmeği ne yapayım :emir_bebek::nazar:

bende klomen kullanarak hamile kalan kadınlardan birtanesiyim..klomenle yumurta oluşumu sağlanıp çatlatma iğnesiyle hamile kaldım..doğum yaptım ama malesef bebeğimi kaybettim..benim şöyle bi sorum olacak klomen ile ilgili yabancı bi doktordan duyduğum bazı şeyler var..ben pkoluyum mesela o yüzden klomeni mecbur kullandım ama klomenin kistleri azdırdığını söyledi.1981 yılından beri piyasada olan bu ilacın yan etkisi çok fazla olduğundan,yan etkisi az olan alternatifleri varmış..bu konuda bilgisi olan var mı?? klomenden başka ilaç kullanan var mı??
birde ben yeniden hamile kalmak istiyorum ama kistlerden dolayı korkuyorum artık tekrar aynı şeyler başıma gelir mi diye??bana yardımcı olabilir misiniz?? deneyimlerinizle benim içimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum..şimdiden çok teşekkürler..

slm kızlar benımde sorum olcak...bende bugun basladım klomen kullanmaya 1 nısan da da kontrolum var daha sonrada buyuk ıhtımal iğne vercek ama bı korku var ıcımde ıkız gebelıge neden oluyormu bu klomen yoksa kısıye gore degısıyormu?:26::26:

ilk gebeliğimde tek yumurtayla oğluma hamile kaldım,ikincisinde ise 3 yumurtayla kızlarım geldi :)hatta az kalsın üçüz oluolardı,kısmet bu hiç belli olmaz

klomen ile değil de puregon diye bi iğne varmış bununla hamile kalanınız var mı? ben pko lu bir kadınım ve klomen pko lu kadınlarda kullanılmasa daha iyi olacak diyenler var..merak ettim cvp yazarsanız çok sevnirim arkadaşlar

klomen ile değil de puregon diye bi iğne varmış bununla hamile kalanınız var mı? ben pko lu bir kadınım ve klomen pko lu kadınlarda kullanılmasa daha iyi olacak diyenler var..merak ettim cvp yazarsanız çok sevnirim arkadaşlar

merhaba, bende de pco çıktı sağda, bu ay klomen kullanıp aşılamam yaptırdım, klomenin prospektüsünde kistler için kullanılmamalı yazıyor ama polikistik over hariç diye belirtmiş, benim doktorum verdi ve folikül olgunlaştı, eğer tutmazsa iğne tedavisine geçecek, o daha iyi kontrol altında tutar dedi çünkü klomende birden fazla folikül gelişme ihtimali daha yüksekmiş ki çoğul gebelik tercih etmiyorlar biliyorsunuz doktorlar, bir de ben klomeni unutup 6 gün almışım, rahim iç duvarı biraz az gelişmişti aşılamdan 2 gün önce, doktor klomeninin bu gibi yan etkileri olabiliyor dedi, ama aşılama günü olması gereken kalınlığa ulaşmıştı..

merhaba, bende de pco çıktı sağda, bu ay klomen kullanıp aşılamam yaptırdım, klomenin prospektüsünde kistler için kullanılmamalı yazıyor ama polikistik over hariç diye belirtmiş, benim doktorum verdi ve folikül olgunlaştı, eğer tutmazsa iğne tedavisine geçecek, o daha iyi kontrol altında tutar dedi çünkü klomende birden fazla folikül gelişme ihtimali daha yüksekmiş ki çoğul gebelik tercih etmiyorlar biliyorsunuz doktorlar, bir de ben klomeni unutup 6 gün almışım, rahim iç duvarı biraz az gelişmişti aşılamdan 2 gün önce, doktor klomeninin bu gibi yan etkileri olabiliyor dedi, ama aşılama günü olması gereken kalınlığa ulaşmıştı..

bende klomenle hamile kaldım bende de pko var.doğum yaptım ama çocuğumu kaybettim..neyse geçen akşan yurtdışında yaşayan bi arkadaşımla konuştuk..onda da ileri dercede pko var çocuğu doğal yollardan olmadı..tedavi görmeye başlamıştı..klomen kullandı hatta günde 3 kez kullanıma kadar çıktı miligramı yükseltti ama yumurtalıklarındaki kistler daha çok artmış..sonra aynı doktoru onu tüp bebek merkezine yolladı.o merkezdeki doktoru klomen kistlerini artırmış dedi..puregon diye bi iğneye başlamış 9 gündür karnımdan iğne yapıyorum bir sürü yumurtam oluşmuş dedi.. o yüzden bende sizlere sorayım dedim..ben sezeryanla doğum yaptığım için şimdi 1 sene beklemem gerek o yüzden ufak çaplı bi araştırma yapayım dedim..yani biraz daha bilinçlenmek istiyorum..

slm bende ılk klomen kullandım ama hıc etkı yapmamıs malesef bana..bu ayda doktorum bana GONAL Fdıye bır ıgne verecekmıs ama fıyatı cok pahalıymıs bu iğneyı bılıyomusunuz bunu kullanıpta hamıle kalan varmı acaba :26::26:

Merhabalar...arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende pkoluyum ve 1 hafta önce dr gittim klomen ve progestan verdi....klomen ve progestan kullanıp hamile kalan var mı? birde bunların yan etkisi var mı?

Merhabalar...arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende pkoluyum ve 1 hafta önce dr gittim klomen ve progestan verdi....klomen ve progestan kullanıp hamile kalan var mı? birde bunların yan etkisi var mı?
mrb cnm bende adet 5. gun progestan bılmem kacıncı gun klomen kullandım1x2 seklınde benım progestan hormonu azlıgım var ve yumurtlamam normal catlıorda ama yeterlı olgunluga gelmıordu.neyse 6 ay bu sekılde ovulasyonumu duzene sokmak ıcın kullandım bu aradda korundum amacım adetlerımı duzene sokmaktı .sonra tedavıyı bırakalı 3 ay olmustu 3.ay hamıleydım hemde ıkız suan 18 aylıklar :D ıns cnm senınde kucagın doldun herkesın ısteyen tum anne adaylarının:49::49::49:

yan etkı olarakta kullanmaya basladıgım ılk 4 ay ve ozellıkle her ay 5 gun seklınde alıoruz ya ılkj 3 gunu bas donmesı yapıo fecı sekılde yanı bende ole oldu hatta bır kez ısyerınde dustum kaldım bayılmadım ama bas donmesınden duramadım ayakta

Merhaba arkadaşlar, bende aşılama için klomen tedavisine başladım.Doktor ilaçlar bittikten 3 gün sonra gelmemi söyledi, bu perşembe günü gideceğim, daha sonrasında da çatlatma iğnesine başlayacak yumurtalıklarım yeterli gelirse eğer.

Back
X