Klomen tedavisi

Hayallerim1453

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
27
2
16
32
Hanımlar bende polikistik over sendromu vardı doktor bana klomen kullanmamı istedi kullandım adetime 5gun var 1saat önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Allah biliyor ya çok üzüldüm 1oglum var 5yaşinda devamlı kardeş istiyor acaba yanılma payı varmıdır testin ve eğer adet olursam doktora gidip muane mi olsam yada klomen mi alsam tekrar kullansam bana bı tavsiye de bulunursanız sevinirim

Testlerin yanılma payı var geç döllenme olduysa çıkmayabilir. Klomeni doktorunuza muayene olmadan kullanmayın. Klomen kist yapabilir ve kistleri besler. Telaşa kapılmayın. Sakin olun klomenle 2. Ay kullanımda sonuç olanlar daha çok sanırım. Ve de sizde zaten over problemi varmış kesinlikle doktorunuzla görüşün.

Teşekkürler o zaman âdet olursam 3.gunu doktora giderim inşaallahh bı problem yaşamam doktorum ne çok fazla nede çok az polikistik over var ikisinin ortası demişti

Bende de sebepsiz gebelik oluşmama durumu var hiç bi şeyim yok ama bu ay klomen kullandım dün adet olmam gerekdi ama hen0z daha olmadım heycanlandım bu sabah test yaptım negatif muhtemelen adet olurum bende gideceğim doktora tekrar

Hmmm benide bilgilendirebilirmisiniz merak ediyorum ayyy inşaallah hasta olmazsınız test yanılmış olur inşaallah Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Hanımlar bende polikistik over sendromu vardı doktor bana klomen kullanmamı istedi kullandım adetime 5gun var 1saat önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Allah biliyor ya çok üzüldüm 1oglum var 5yaşinda devamlı kardeş istiyor acaba yanılma payı varmıdır testin ve eğer adet olursam doktora gidip muane mi olsam yada klomen mi alsam tekrar kullansam bana bı tavsiye de bulunursanız sevinirim
kullan
kesinlikle doktordan habersiz kullanmayın kist oluşur daha büyük şeylerle uğraşmak zorunda kalırsınız Allah korusun, ama inşallah testiniz pozitif çıkarda gerek kalmaz

Ayyyy inşaallahhhhh

Hmmm benide bilgilendirebilirmisiniz merak ediyorum ayyy inşaallah hasta olmazsınız test yanılmış olur inşaallah Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
İnşallah ama modum çok düştü doğal olarak ama haşa hasta olmadım bazen 3 4 gün gecikebiliyor. Eylülde 4 gün gecikti yaptım negatif çıktı ertesi gün adet olmuştum. Ama işte bu ay klomen kullanıp yumurta takibi yapınca insan daha bi umutlanıyor. Allahım buraya hrpimize hamileyim yazabilmeyi sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Amin kardeş bende çok umutluydum takı testi yapana kadar Allah biliyor ya umudum tükendi normalde 29 Aralık'ta olmam lazım ama adet takvimime göre 30 Aralık oluyor belki bu ay geç olurum adet bilmiyorum normalde adet belirtilerim olurdu şuan bişey yok galiba klomen kullandim ya düzene girdi galiba ahhh bilmiyorum ya içim de farklı bı duygu var bilemiyorum Rabb'im nasip etsin tüm isteyen annelere

Valla biraz önce aklıma geldi benim de doktorun dediği. belirtilerim var akıntı meme dolgunluk meme başında ağrı kasıklara ara ara sert sancılar sımra hiç bişi yok gibi vücüt ısım yüksek. Bilmiyorum hadi birş ikisi olur hepsi var. Doktor bana yumurtam çatladığı gündrn itibaren 3 hafta bekle adet görmez isen test yap dedi. Yani daha günüm var yumurta çatladıktan sonra henüz 12 gün geçmiş normal kaset testte çıkmaması normal sanırım. Hem hissediyorum hem de üzğlmekten korkuyorum. Rabbim en hayırlısını nasip edecek şüphesiz. Hepimiz için

Ne gibi belirtiler dedi doktorunuz benim doktorum çok umutluydu valla kesin hamile gözüyle baktı bana bu ay adet olmazsanız hamilesiniz ama ben umutluyum hamilelik olcak dedi çünkü problemim yoktu inşaallahhhhh hamileyizdir

Hadi inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı İmanlı salih evlatlatlar versin rabbim.

Amin haberleselim olur mu
Canım iyi akşamlar bu ay benden gğzel haber yok maalesef sabahtan beri yatıyorum çok sancım var öğlen çok hafif pembelik gördüm adet olacapımı tahmin ettim ve akşam adet oldum. Ama anlayamadım bi şekikde çok yoğun çok sert sancım var ağlatıyor o derece. Ama sebebini anlamayamadım ilk defa böyle e oldu. İnşallah sizlerden güzel haber alırız.

Hadi ya üzüldüm olsun bı daha ki ay olur inşaallah Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah doktoruna git görün yine bakalım bende olucak mi biseyler bu Sabah yatakta uzanıyorum sırt üstü hapşurdum çok şiddetli bı kasık ağrım oldu 2 dakka sonra geçti neden böyle oldu bilemedim

Canım ben hamileyim bugün öğrendim sana da yazim dedim 4+5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…